CoSure Teknoloji’de CEO’luğa Şule Şentürk atandı

CoSure Teknoloji CEO ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Şule Şentürk atandı. Mayıs ayı itibari ile görevine başlayan Şule Şentürk, sigorta sektöründe uçtan uca Temel ve Dijital Sigorta Çözümleri konularında 15 yıllık sigorta teknolojisi deneyimine sahip.

Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketinde üst düzey rollerde görev alan Şentürk, Sigorta sektörünün global dünya ile rekabet edebilmesi adına iş süreçlerini teknolojinin gücünü adapte ederek çok sayıda inovatif  çözümün geliştirilmesinde öncülük etmiştir. İş ve operasyon yönetimi, satış ve pazarlama, proje ve ürün yönetimi, müşteri ilişkileri yönetimi, iş geliştirme ve kalite yönetimi konularında uzmanlığı bulunmaktadır. Koç Üniversitesi Yazılım Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuş ve Galatasaray Üniversitesi’nde Pazarlama İletişimi alanında yüksek lisans yapmıştır. Kadın Sigorta Derneği (KASIDER) Kurucusu & Yönetim Kurulu üyesidir. Aynı zamanda InsurTech Girişimcisi’ dir.

CoSure hakkında…

CoSure, Sigorta Endüstrisinde Blockchain ve Yapay Zekâ tabanlı olarak risk transferleriningerçekleştirilmesini sağlayacak, abonelik tabanlı (SaaS) bir pazaryeri platformudur. Kapasite sağlayıcı ve teminat arayanlar arasında kurulmuş olan dijital bir köprü vazifesini görür. CoSure, %100 milli ve yerli bir teknoloji şirketi olarak ”Güvenilir, şeffaf, etkin, yenilikçi, rekabetçi ve sürdürülebilir bir işlem platformu “ sunuyor ve geleceğin risk alım satım piyasalarında, transfer süreçlerini güçlendirerek, daha güvenli ve şeffaf bir şekilde kapasite sağlayıcılar ve teminat arayanlar arasındaki iletişimi sağlayan küresel bir pazaryeri olmayı hedefliyor. ”