Türkiye Sigorta Birliği web sitesini yeniledi

Sigorta, emeklilik ve reasürans sektörünün çatı kuruluşu olan Türkiye Sigorta Birliği (TSB) güncellenen internet sitesini kullanıma açtı.
TSB https://www.tsb.org.tr/tr internet sitesi yepyeni bir çehreye kavuştu.

TSB’den konuya ilişkin yenilenen sitesinde yapılan paylaşımda,

“Sektörümüzün çok önemli bir bilgi ve referans kaynağı olan web sitemiz, sizlerden gelen görüşler doğrultusunda hem sadeleştirilmiş hem de alt yapı açısından geliştirilmiştir. Bu sayede, ulaşılmak istenen bilgiye siz kullanıcılarımızın daha kolay ve hızlı erişim sağlaması amaçlanmıştır.

Eski sitemizden farklı olarak en ayırıcı iyileştirme, artık mobil tarayıcıların da destekleniyor olmasıdır. Mobil cihazlarda daha iyi bir kullanılabilirlik ile arama motorlarında görünürlüğümüzü de arttırmayı sağlamış oluyoruz.

Sitemizdeki tüm tekrarlayan yapılar kaldırılarak daha yalın bir akış sağlanmıştır. En çok ziyaret edilen kısımlar öne çıkartılmış olup kullanıcıların aradıklarına daha rahat erişebilmeleri hedeflenmiştir.

Sitedeki istatistikler ve mevzuatlar iç içe bir hiyerarşi modeli içerisinde kurgulanmış olup daha kolay yönetilebilir olması hedeflenmiştir. Eski kullanıcı alışkanlığından sonra bu yeni geçişte yaşanabilmesi muhtemel zorlukları ilave yönlendirici sayfalar ile daha kolay hale getirmeye çalışacağız.

Sitedeki tüm içerik boyutları analiz edilerek optimize edilmiş ve ilk yüklenme süreleri global standartlara çekilmiştir.

Bu noktada web site geliştirme partnerimiz House of Apps, geliştirilme teknolojileri açısından en güncel altyapılar kullanmıştır.

Bizim için geri bildirimleriniz çok önemli olup sizlerin yönlendirmeleri her aşamada bekliyor olacağız. Sektörümüz içinde önemli bir yer tutan iletişim platformumuzu daha etkili kılmak için her fikir bizim için çok önemli olacaktır.” ifadelerine yer verildi.