Türk Nippon Sigorta konut ürünlerini yeniledi

Türk Nippon Sigorta’nın Konut ve Avantajlı Konut ürünlerinde yapılandırma projesi kapsamında çalışmalara başladığını duyuran Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu, “Ürün çeşitliliğimizi farklılaştırarak, ihtiyaca yönelik çalışmalar yapmak, sigortalı ve acente memnuniyeti yaratmak temel önceliklerimiz arasında yer alıyor” dedi.

COVID-19 salgınının ülkemizde başlamasının hemen akabinde sektörde bir ilki başlatarak, mevcut “Sağlığınız Bizde” TSS ürününe COVID-19 teminatını dahil eden Türk Nippon Sigorta, kasko, konut, ferdi kaza poliçesi yaptıracak olan sigortalılarına ücretsiz COVID-19 Yoğun Bakım Teminatı da sağlayarak, endişe ile geçen pandemi döneminde sigortalılarına destek olmak için büyük bir yenilik sundu.

Şirket olarak önceliklerinin, sigortalılarının hayatlarını kolaylaştıracak etkin ürünlerle maksimum fayda sağlamak olduğunu belirten Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu, tüm faaliyetlerinin sigortalılarının her an yanında olarak kendilerini iyi ve güvende hissetmesi için yürütüldüğünü belirtti.

Sigortalı ve acente memnuniyeti temel önceliklerimiz

“Değişmeyen mottomuz hem sigortalılarımızın hem de acentelerimizin her zaman yanında olmak” diye belirten Dr. E. Baturalp Pamukçu, bu kapsamda sağlanan yenilikleri ise şöyle anlattı: “Konut ve Avantajlı Konut ürünlerimizde yapılandırma projesi kapsamında çalışmalara başladık. Yapmış olduğumuz saha araştırmaları sonucunda acentelerimizi ve bölge müdürlüklerimizi dinledik. Onların ve sigortalılarımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak iki ürünümüzü maliyet, kazanç ve ek avantajlar sağlayacak tek ürün haline dönüştürmeyi amaçladık. Plus teminatlar ile ürün içeriğini zenginleştirerek hem sigortalılarımıza fayda sağlayacak hem de acentelerimize ek kazanç sağlayacak bir ürün yapısı oluşturmayı planladık.”

Yeni ürün tasarımı çalışmalarının da başladığını duyuran Dr. E. Baturalp Pamukçu, “Devam eden çalışmalar sonrasında devreye alacağımız konut sigortalarıyla ilgili yeni ürün tasarımı çalışmalarına da başladık. Ürün çeşitliliğimizi farklılaştırarak, ihtiyaca yönelik çalışmalar yapmak, sigortalı ve acente memnuniyeti yaratmak temel önceliklerimiz arasında yer alıyor” açıklamalarında bulundu.