Generali Sigorta’da üst düzey atama

Generali Sigorta’da Direkt Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine uzun yıllar pazarlama, dijital pazarlama, müşteri deneyimi ve dijital satış alanlarında deneyimi olan Erkan Fuat Işıksal getirildi.

Generali Sigorta’da Direkt Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Erkan Fuat Işıksal getirildi. Sigortacılık sektöründe 20 yıla yakın bir sürede çeşitli üst düzey roller üstlenen ve tecrübesi bulunan Işıksal, Generali Sigorta’nın pazarlama, dijital pazarlama, müşteri deneyimi ve dijital satış alanındaki işleyişinden sorumlu olacak.

Generali Sigorta’nın yeni Direkt Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkan Fuat Işıksal; Tarsus Amerikan Koleji ve Çankaya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olup lisans eğitiminin ardından Marmara Üniversitesi’nde Sigortacılık yüksek lisansı, Yeditepe Üniversitesi’nde ise Pazarlama Yönetimi yüksek lisansını tamamladı. 2018’de sırasıyla, INSEAD Fontainebleau Üniversitesi’nde ve Harvard Business School’dan yöneticilik eğitimleri aldı. Profesyonel iş hayatına 2002’de Allianz Sigorta’da Bireysel Teknik Departmanında underwriter olarak adım atan Işıksal, 2002-2020 yılları arasında aynı kurumda sırasıyla; Affinity Satış ve Ürün Geliştirme Yöneticisi, Proje Yönetim Ofisi Proje Müdürü, Stratejik Pazarlama Müdürü, Pazarlama & Müşteri Deneyimi Grup Başkanı ve Müşteri Yönetimi ve İnovasyon Ofisi Direktörü görevlerinde bulundu. 2020’de Sompo Sigorta’ya Pazarlama ve Dijital Satıştan Sorumlu Pazarlama Koordinatörü olarak transfer olan Işıksal, bu görevinin ardından 2021 yılı Mayıs ayında Generali Sigorta ailesine katıldı.