Sigorta Haftası kutlu olsun

Türkiye sigortacılık sektörünün çatı kuruluşu Türkiye Sigorta Birliği; 31 Mayıs-4 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek “Sigorta Haftası”nın 10. yılında, sigorta bilincini ve farkındalığını artırmaya yönelik panellerde; konularında uzman ve lider isimleri ağırlayacak.

Gazeteci Hakan Çelik’in moderatörlüğünde 31 Mayıs Pazartesi günü iki panelle açılış yapılacak. 14:30’da başlayacak “2021’de Sigortanın Türkiye Ekonomisine Katkısı, Beklentiler, Fırsatlar” panelinde TSB Başkanı Atilla Benli; SEDDK Başkanı Türker Gürsoy ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yer alacak.

Günün ikinci panelinde 15:30’da “COVID-19 ve Sonrası Sigortacılıkta Global Trendler ve Türkiye Perspektifi” başlığında TSB YK Başkan Yardımcısı ve Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Şencan; Bupa Acıbadem Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürcan ve Prof. Dr. Osman Müftüoğlu merak edilen konuları ele alacak.

 

10. Sigorta Haftası’na yönelik düzenlenecek paneller https://sigortahaftasi.com/ sitesinden canlı olarak takip edilebilecek.

Nesnel Medya Yayımcılık olarak sigorta sektörünün ve emekçilerinin haftasını kutluyoruz.