HDI Sigorta, Acenteler Konseyi ile buluşmalara devam ediyor

HDI Sigorta, uzun yıllardır sektörün içerisinde olan yüksek üretim ve kârlılık hedefini gerçekleştiren acentelerinin başarılarını kutlamak ve fikir alışverişi yapmak amacıyla düzenlediği toplantıyı, COVID-19 tedbirleri gereği, acente ve çalışanlarının sağlığını gözeterek ikinci kez online olarak gerçekleştirdi.

31 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirilen toplantıda HDI Sigorta Üst Yönetimi, 29 konsey üyesi acente ile bir araya gelerek sektöre ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Acentelerin iş süreçlerine ilişkin beklentilerini, müşteri geri bildirimlerini ve çözüm önerilerini yetkililer ile paylaşma fırsatı bulduğu toplantıda yeni dönem planlamaları ve yıl sonu hedefleri de açıklandı.

Bu dönemde en büyük destekçilerinin acenteler olduğunu vurgulayan HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu ‘‘Pandeminin ilk günlerinden bu yana, dönemin şartlarına hızlıca adapte olarak iş süreçlerimizi kesintisiz sürdürdük. Müşterilerimize birçok ayrıcalık ve kolaylığı bir arada sunmak, her geçen gün ürün ağımızı ve hizmet kalitemizi artırma hedef ve kararlılığıyla ilerliyoruz. Bu yolda sizlerin geri bildirimleri, yol arkadaşlığı bizim için çok kıymetli. Umarım bir sonraki toplantımızı aynı masanın etrafında, yan yana gerçekleştirebiliriz.’’ mesajlarını verdi.