AvivaSA’nın Her Yaşta Fonu’na başvurular devam ediyor! 

AvivaSA ve Sivil Toplum için Destek Vakfı iş birliğiyle oluşturulan “Her Yaşta Fonu”, yaşlanma alanındaki projelerin hibe programı başvurularını almaya devam ediyor. Toplamda 200 bin TL hibenin yaşlılık ve yaşlanma alanlarında ya da sağlık, eğitim, yaşam alanı gibi konularda faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarına dağıtılacağı program, fondan yararlanacak projeleri bekliyor.

 Sabancı Holding ve 200 yıllık dünya sigorta devi Ageas iştiraki olan AvivaSA, 2019 yılından bu yana “Her Yaşta” kurumsal sosyal sorumluluk projesi ile yaşlanma ve yaşlılık konularına eğilmişti. Her yaşta, gerçekleşen çalışmalar ve kampanyalarla toplumun yaşlanmaya hazırlığına rehber olmayı, yaşlanma konularında farkındalık oluşturmayı ve yaşlılık konularındaki negatif algıyı değiştirmeyi hedeflemişti. Şimdi de Sivil Toplum için Destek Vakfı koordinasyonunda yeni bir çalışma için kollarını sıvadı. Her Yaşta Fonu ismi verilen hibe programıyla yaşlanma alanındaki projeler desteklenecek. Sivil toplum çalışmalarını desteklemek amacıyla oluşturulan fon, bu alanda yapılan çalışmaları geliştirmeyi hedefliyor. Geçtiğimiz haftalarda başvuruları almaya başlayan hibe programı, 21 Haziran saat 18.00’a kadar başvuruları almaya devam ediyor. Başvurular ile ilgili başvuru kriterleri ve detaylar Sivil Toplum için Destek Vakfı’nın web sitesinde yer alıyor.

Başvurular http://siviltoplumdestek.org/basvuru-formlari/ linkinde yer alan başvuru formuyla yapılabiliyorken, “Her Yaşta” kurumsal sosyal sorumluluk projesi detaylarına www.heryasta.org web sitesi üzerinden de ulaşılabiliyor.