Tayfun Altıntaş, Arex Sigorta’da

Sigorta sektörüne Nisan 2021’de katılan Arex Sigorta, hissedarlarının Türk Sigorta sistemine inancı ve Türkiye’ye olan bağlılığıyla sigorta sektörüne deneyimli ve yetkin bir kurucu kadro ile giriş yaptı. Arex Sigorta, ekibini güçlendirmek ve dinamikleştirmek için sektörün tecrübeli ve yetkin isimlerini ailesine katmaya başladı.

Sigorta sektöründe 30 yıla yakın deneyimi olan Tayfun Altıntaş, Başak Groupama Sigorta’da ve Güneş Sigorta’da uzun yıllar Oto Sigortaları Teknik ve Hasar, Aktüerya, Hukuk, Rücu, Lojistik birimlerinin sorumluluğunu üstlendi. Güneş Sigorta’da Teknik ve Hasar Yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. En son Ana Sigorta’nın kuruluş aşamalarında Teknik ve Hasardan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev almıştı. Mayıs 2021’de ise Arex Sigorta ailesine Teknik ve Hasardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak katıldı. Akademik olarak da sigortaya katkıları bulunan Tayfun Altıntaş, 1999 yılından beri Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı’nda, 2005 yılından itibaren de Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu ile Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü’nde öğretim görevlisi olarak sigortacılık konusunda ders vermekte ve gençlerin sektöre kazandırılmasına katkı sağlamaktadır.

Sigorta sektörünün deneyimli ismi Tayfun Altıntaş, “Sigorta tekniğine hâkim, sigortayı iyi bilen ve sigortaya inanan, işinin uzmanı, deneyimli kadromuz ile ilk poliçemizi düzenlemek için tüm hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Müşteri odaklılık prensibiyle, sigortalılarımızın ihtiyaçlarını önceden görüp, ihtiyaçlarına özel çözümler sunmak ve sektörümüze yeni bir bakış açısı kazandırmak istiyoruz.” dedi.