NN Hayat ve Emeklilik ‘Herkes için İyi Hayat’ diyor

Sağlıklı yaşam platformu ‘NN İyi Hayat’, nniyihayat.com üzerinden sunduğu sağlıklı yaşam önerileri ile kullanıcılarına pek çok alanda tavsiyeler verirken mobil uygulaması üzerinden sunduğu online doktor görüşme hizmetiyle de kullanıcılarını alanında uzman doktorlarla buluşturuyor.

Dünyanın köklü sigorta ve yatırım yönetimi şirketlerinden NN Group bünyesinde faaliyet gösteren NN Hayat ve Emeklilik, müşterilerine sağlık alanında sunduğu içeriklerle fark yaratmaya devam ediyor. ‘NN İyi Hayat’ adıyla oluşturduğu sağlıklı yaşam platformu ile sağlık alanındaki hizmetlerine bir yenisini ekleyen NN Hayat ve Emeklilik, kullanıcılarının sağlıklı yaşama dair ihtiyaç duydukları tüm bilgilere tek platform üzerinden ulaşabilmelerini sağlarken sunduğu diğer hizmetlerle kullanıcıları için hayatlarının her anında yanında tutmak isteyecekleri bir sağlık rehberi olmayı amaçlıyor.

Sağlık alanında sunulan tüm içerikler bir arada

NN İyi Hayat, ‘Herkes İçin İyi Hayat’ mottosuyla hareket ederken zihin ve beden sağlığından beslenmeye, kaliteli yaşam önerilerinden çocuk sağlığına kadar dikkat edilmesi gereken tüm içerikleri bir araya getiriyor. Albert Sağlık işbirliğiyle oluşturulan sağlık uygulaması üzerinden hizmet veren NN İyi Hayat, bu uygulama ile uzman doktorlardan kolayca online görüşmeler için randevu alma, kişiye özel bildirimlerle sağlık takibini sağlama ve sağlık bilgilerini güvenle saklama imkanı sağlıyor.

Ailemiz ve sevdiklerimiz için bir sağlık rehberi: NN İyi Hayat

Herkes için ‘İyi Hayat’ sunmak amacıyla yola çıktıklarını belirten NN Hayat ve Emeklilik Genel Müdürü Anna Grzelonska, “Dünya oldukça zor bir dönemden geçiyor. Bu süreç bizlere hayatta en çok dikkat etmemiz gereken şeyin sağlığımız ve ailemiz olduğunu bir kez daha gösterdi. Her ne olursa olsun bu dönemde gerek iş hayatında gerekse ailemizle ilişkilerimizde sağlığımızı korumak için büyük fedakarlıklar yapmamız gerekti. Bunun sürdürülebilir olması için de hepimiz doğru ve güvenilir bir bilgi kaynağının peşine düştük. Bu yüzden NN Hayat ve Emeklilik olarak ailemizin ve sevdiklerimizin sağlığını koruyabilmek için böyle bir platformu hayata geçirmeyi doğru bulduk. Geçen yıl gerçekleştirdiğimiz StartUp Challenge etkinliğinde finalistlerimiz arasında yer alan Albert Sağlık ile işbirliği yaparak, NN İyi Hayat platformumuzu kullanıcılarımızla buluşturduk. Platformda, alanında uzman doktorların verdikleri bilgileri kullanıcılarımızla buluştururken hazırlanan blog içeriklerimizle ailemiz ve sevdiklerimiz için güvenle danışabilecekleri bir sağlık rehberi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Platforma, nniyihayat.com adresi üzerinden ücretsiz bir şekilde üye olunabilecek. Tamamlanan üyelik işlemlerinin ardından gönderilecek bağlantı linki üzerinden NN İyi Hayat uygulaması, telefona kolayca indirilebilecek.