MAPRFE GO ile sigortacılık işlemleri 7/24 cepte

MAPFRE Sigorta, müşterilerini dijital çağın kolaylıklarıyla buluşturmaya devam ediyor. MAPFRE Sigorta’nın online işlemler platformu MAPFRE GO, mobil uygulama olarak sigortalıların hizmetine sunuluyor. MAPFRE GO mobil uygulaması ile müşteriler sigortacılık işlemlerini tek tık’la, çağrı merkezini aramaya ihtiyaç duymadan 7/24 gerçekleştirebiliyor.

 MAPFRE Sigorta, sigortacılık işlemlerini cep telefonundan 7/24 gerçekleştirme imkânı sunan MAPFRE GO mobil uygulamasıyla müşterilerine ayrıcalıklı hizmetler sunmaya devam ediyor. Tüm sigorta işlemlerini evden çıkmadan tek tık’la yapma kolaylığı sağlayan MAPFRE GO ile sigortalılar çağrı merkezi ya da acentelere danışma ihtiyacı duymadan işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyor.

MAPFRE GO uygulaması ile poliçe teminat detayları ve teminat limitleri görüntülenebiliyor, en yakın anlaşmalı kurum ve servislere ulaşılabiliyor. Ayrıca sigortalılar tek tık’la hızlı ve kolay bir şekilde oto ve konutlarda hasar ihbarında bulunabiliyor. Sağlık poliçesi olanlar MAPFRE Sigorta’nın Bi’ Doktora Sor uygulaması üzerinden online tıbbi danışmanlık hizmetinden de faydalanabiliyor.  Ayrıca anlaşmasız kurumlarda yapılan işlemlere ait faturalar yüklenerek, hızlı bir şekilde ödemenin hesaba aktarılması sağlanıyor.