AgeSA Hayat ve Emeklilik’e yeni ismiyle ilk ödül

Bireysel emeklilik ve hayat sigortası sektörünün lider kuruluşlarından AgeSA, Kariyer.Net ana sponsorluğunda düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi’nde, iş başvurularını en hızlı ve en yüksek oranda yanıtlayan şirketler arasında yer alarak İnsana Saygı Ödülü’nün sahibi oldu. 

Her yıl Kariyer.Net tarafından insan kaynakları alanında yürütülen başarılı çalışmaları öne çıkarmak amacıyla düzenlenen “İnsana Saygı Ödülleri” bu yıl 19. kez düzenlendi. Türkiye genelinde aday başvurularını kısa sürede ve yüzde yüz olarak yanıtlayan, en çok istihdam yaratan ve en çok başvuru yapılan firmaların ödül almaya hak kazandığı “İnsana Saygı Ödülleri”nin bu yılki kazananları açıklandı. Yıl boyunca aldığı yüksek sayıda başvurulara aynı hafta içerisinde dönüş yapma başarısı gösteren AgeSA Hayat ve Emeklilik İnsana Saygı Ödülü’ne layık görüldü.

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AgeSA İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Burak Yüzgül, “AgeSA olarak pandemiye ve zorlu koşullara rağmen istihdama önem vermeye devam ettik. Pek çok yeni pozisyon için bu dönemde de işe alımlar gerçekleştirdik. İşe alım süreçlerimizde mevcut ve potansiyel çalışma arkadaşlarımız için hayatı kolaylaştıran yöntemler geliştirmeye çalışıyoruz. Adaylarımıza olumlu ya da olumsuz olarak hızlı geri dönüş yapmak da önem verdiğimiz konulardan biri. Tüm yıl boyunca çok yüksek sayıda başvuru almış olsak da aynı hafta içerisinde bütün adaylarımıza dönüş yaptık. Bu konudaki özenli yaklaşımımızın bir ödülle taçlandırılmış olması mutluluk verici. Bu ödülü almamıza emeği ve özverisi ile destek olan tüm çalışma arkadaşlarımıza da teşekkür etmek istiyorum” dedi.