TÜGAP’tan “Acente Gelişim Programı Ön Başvuru Çağrısı”

Türkiye Girişimci Acenteler Platformu (TÜGAP) zoom üzerinden interaktif bir şekilde gerçekleştirilecek 12 Ağustos – 27 Aralık tarihleri arasında katılım belgeli “Acente Gelişim Programı” düzenliyor.

TÜGAP’dan konuya ilişkin sosyal medya duyurularında şu ifadelere yer verildi:

“Sigortacılık eğitimleri sadece acenteler özelinde değil bireysel ya da kurumsal olarak sektörün geleceğinde yer almak isteyenler nezdinde de stratejik bir öncelik haline gelmiş 12 Ağustos – 27 Aralık tarihleri arasında katılım belgeli “Acente Gelişim Programı” ülkemizin 81 ilinden yoğun bir katılımla sektörden yetişmiş ,tecrübeli ve fikir öncüsü eğitmenlerle zoom üzerinden interaktif bir şekilde gerçekleştirilecek.

Acente Gelişim Programı; sigorta acentelerinin , sigorta acente adaylarının , sigorta teknik personellerinin , broker çalışanlarının, eksper çalışanlarının , sigorta şirketi çalışanlarının , sigorta bölümü öğrencilerinin ve sigorta ile ilgili olan kuruluşların katılımları ile tüm sektör bileşenlerini bir araya getirerek herkesin verim alabileceği yeni bir ekosistemi oluşturacaktır.
Tügap Akademi ile Başka bir sigortacılığın mümkün olduğunu daha geniş kitlelere duyurmayı hedefliyoruz. Siz de hikayemizin parçası olmak istiyorsanız,
Tügap Akademi sizi bekliyor.
Ön Kayıt işlemleri için www.tugap.com.tr üzerinden başvuru formunun doldurulması gerekmektedir .
Tügap olarak sigorta sektörüne kazandıracağımız “Acente Gelişim Programı”nın hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.”

Son Başvuru Tarihi : 06.08.2021