Girişimciler nasıl başardıklarını anlatacak

Türkiye girişim ekosistemi birbirinden başarılı yatırım turları ile moral tazelerken, birçok girişimci ise yatırım alabilmenin sırlarını ve bu hedefe giden yolun detaylarını merak ediyor. Bu kapsamda 3D Stüdyo tarafından 13 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan ‘Nasıl başardık’ etkinliği girişimcilere yol gösterme amacını taşıyor.
“Nasıl Başardık” etkinliği aynı zamanda Türk girişim ekosisteminin de ilk 3D Sanal etkinliği olma özelliğini taşıyor. Kendisi de hızla büyüyen bir girişim olan 3D Studyo, kendi geliştirdiği 3D sahneleri ve canlı yayın ara yüzleri ile bu etkinliği girişim dünyasına ulaştıracak.

Cenk Tabakoğlu da deneyimlerini aktaracak

IOT alanında dikkat çeken projeler geliştirerek endüstriyel verimlilik anlamında ciddi bir katma değer üreten BREN girişimi kurucusu Çınar Laloğlu, yatırım alma deneyimlerini bu etkinlikte anlatacak. Yapay zekâ ve makine öğrenmesi bilimlerini kullanarak geliştirdikleri yazılım ile özellikle sigorta dünyasında devrim gerçekleştiren ve aldığı yatırım ile globale açılmayı planlayan Lumnion girişimi adına CEO Cenk Tabakoğlu da yatırım alma deneyimlerini bu etkinlikte anlatacak.

Fintech dünyasının yıllardır birbirinden başarılı işlerine imza atarak PAYU ve İyzico birleşmesini gerçekleştiren ve şuanda da Lidio girişimi CEO’luğunu yürüten Emre Güzer ise, birleşme deneyimlerini ve Lidio ile yatırım alma deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.

Katılımcılar arasında da görüntülü görüşme ve networking imkânlarının olacağı etkinliğin sonunda sürpriz aktiviteler de var. Etkinliğe katılmak için https://www.nasilbasardik.biz/ adresinden kayıt oluşturmak ve etkinlik saati geldiğinde posta kutunuza iletilmiş olan e-posta içerisindeki “Etkinliğe Erişim” butonuna tıklamanız yeterli.