TSEV’den Fonlu Sistemler ve Fon Seçimi eğitimi

Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı (TSEV) tarafından sunulan Fonlu Sistemler ve Fon Seçimi (Online) eğitimi, 23 ve 24 Ağustos tarihlerinde İbrahim Dörter tarafından online olarak gerçekleştirilecek. Fonlu Sistemler ve Fon Seçimi eğitiminde hayat sigortaları ve BES satış ekipleri ile müşteri hizmetleri birimlerinde çalışanların fon yapılarını anlamaları ve yorum yapma becerilerini geliştirmeleri hedefleniyor.

Fonlu Sistemler ve Fon Seçimi (Online) eğitimi 23 ve 24 Ağustos tarihlerinde İbrahim Dörter tarafından online olarak gerçekleştirilecek. Bireysel Emeklilik Kanunu’nda yapılan değişikle 18 yaşından küçük kişilerin de dahil edilebilir hale gelmesi ile Bireysel Emeklilik Sistemi bu yönüyle yeniden gündeme geldi. Fonlu Sistemler ve Fon Seçimi (Online) eğitiminde hayat sigortaları ve BES satış ekipleri ile müşteri hizmetleri birimlerinde çalışanların fon yapılarını anlamaları ve yorum yapma becerilerini geliştirmeleri hedefleniyor.

Eğitimde katılımcılar yatırım araçları piyasaları ve kullanılan temel kavramları anlamanın yanı sıra fon seçimi yaparken yapmaları gereken analizin mantığını anlamaları; fon sepeti oluşturmayı ve oluşturdukları fonun yönetilmesi konularında bilgi sahibi olacaklar. Eğitime özellikle hayat sigortaları ve BES satış ekipleri ile müşteri hizmetleri birimlerinde çalışanlar katılabiliyor.