Willis Towers Watson Türkiye’de önemli atamalar

Dünyanın önde gelen danışmanlık, brokerlik ve çözüm şirketlerinden Willis Towers Watson Mehmet Ertan Özay’ı Ülke Liderliği, Vahap Karatekin’i Kurumsal Risk ve Brokerlik İşkolu Ülke Liderliği görevlerine atadı.

Son 2 yıldır Orta ve Doğu Avrupa Bölge CFO’luğunun yanısıra, Türkiye Ülke Liderliğini vekaleten yürüten Mehmet Ertan Özay, ülke liderliği görevine asaleten atandı. Büyümeyi yönlendirmekten ve Türkiye pazarı için genel stratejiyi belirlemekten sorumlu olacak olan Mehmet Ertan Özay, Orta ve Doğu Avrupa bölgesi için CFO’luk görevine de devam edecek. 2016 yılında Türkiye CFO’su olarak Willis Towers Watson’a katılan Mehmet Ertan Özay, daha önce Zurich Sigorta, BNP Paribas Cardif, Groupama ve Eureko Sigorta’da liderlik görevleri üstlendi.

3 yıl önce Willis Towers Watson’a katılan ve Türkiye’de Büyük Riskler, Enerji, İnşaat, Global Müşteriler ekibinin liderlik görevini sürdüren Vahap Karatekin, birçok sektörde çok çeşitli risk danışmanlığı ve sigorta brokerliği hizmetleri sunan Kurumsal Risk ve Brokerlik İşkoluna liderlik edecek. Profesyonel iş hayatına 2006 yılında Marsh Türkiye’de Büyük Riskler ekibinde müşteri yöneticisi olarak başlayan Vahap Karatekin, sırasıyla aynı şirkette Enerji ve Havacılık Riskler ekibinin yöneticiliğini üstlendi. Sonrasında Özel Riskler ekibinde Direktör olarak Howden Brokerlik şirketinde görev aldı.

Willis Towers Watson Orta ve Doğu Avrupa (CEE) Bölge Lideri Eleni Lykoudi, “Pazardaki gücümüzü geliştirmeyi ve müşterilerimize yenilikçi çözümler üzerinde beraber çalışmaya devam edeceğimiz, Orta ve Doğu Avrupa (CEE) Bölgesi’nin bir parçası olan, Türkiye’de büyük bir potansiyel görüyoruz. Bölgemizde ve Türkiye’de özellikle son yıllarda önemli mesafe katettik. Ertan ve Vahap hem şirketimizde hem de sektörümüzde önemli başarılara sahip köklü liderler. Değer önermemizi, hızla değişen küresel bir ortamda müşteri ihtiyaçlarını belirlemesini ve bunlara yanıt vermesini sağlayarak, müşterilerimize profesyonel hizmetler ve özel çözümler sunacak son derece yetenekli ve kendini işine adamış bir ekibe liderlik edecekler.” dedi.