Atilla Benli, Türkiye Sigorta stajyerleriyle buluştu

Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik Genel Müdürü Atilla Benli, “Güçlü Gelecek Seninle Gelecek” staj programı kapsamında  şirketteki stajyerler ile kahvaltıda bir araya geldi.

Türkiye Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Fatih Yıldız konuya ilişkin sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda,  “Genel Müdürümüz Atilla Benli’nin katılımı ile “Güçlü Gelecek Seninle Gelecek” staj programı kapsamında stajyerlerimiz ile kahvaltıda bir araya geldik. Genç arkadaşlarımızın sürece ilişkin deneyimlerini dinlerken bizler de deneyimlerimizi aktarma fırsatı bulduk. Onların her birini dinlediğimde işlerimize kısa zamanda hakim olduklarını gördüm. Açıkça söylemek gerekirse bana uzun yıllar bizle çalışıyor hissini verdiler.
Programın adında her ne kadar “staj” ifadesi yer alsa da bir stajdan daha ötesi olduğunu programın amacına ulaştığını rahatlıkla söyleyebilirim. Onlar iş hayatına şimdiden hazırlar. Ayrıca bu güzel programda istek ve enerjileri ile çok iyi iş çıkartan ve hep bi farkımız olacağını gösteren ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. ” ifadelerine yer verdi.
#TürkiyeSigorta #Yetenek #GüçlüGelecekSeninleGelecek