SEDEV’in futbol turnuvasında şampiyon İstanbul Sert Sigorta

Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı (SEDEV), sportif etkinlikleri çerçevesinde 2020 yılı içerisinde düzenlenen Sami Akçay Futbol Turnuvası’nın pandemi kısıtlamaları sebebi ile yapılamayan final organizasyonu, finale kalan 4 takım arasında 2 Ekim 2021 tarihinde Bursa’da yapıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sigorta Eksperleri İcra Komitesi (SEİK) ve Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği (TÜSED) Başkanı Ahmet Nedim Erdem’in başlama vuruşu ile başlayan final müsabakasında Aydın Temsilcisi İncir Gücü Efe Spor’u 4-3 yenen İstanbul Sert Sigorta Takımı şampiyon oldu.

Ahmet Nedim Erdem’in açılış konuşması ile başlayan organizasyon kupa töreni ve Vakıf Başkanı Tamer Topal’ın konuşması ile sona erdi. Final maçları sonrasında derneğin Marmara Bölge Temsilciliği tarafından organize edilen ve her ay düzenli olarak gerçekleştirilen yemekli toplantıda bölgede faaliyetlerini sürdüren eksperler ile bir araya gelinerek SEİK ve TÜSED’ in çalışmaları hakkında bilgiler verildi ve güncel konular üzerine sohbet gerçekleştirildi.