SAB’da yeni yönetim iddialı

Göreve seçilmesinin ardından kamuoyuna bir mesaj yayınlayan SAB Başkanı Ayhan Çalık, “Nihayetinde SAB kazandı. SAB Turuncu olarak artık Sigorta Acenteleri Derneği olmamız hasebiyle üzerimize aldığımız sorumluluğun bilincindeyiz” dedi.

SAB Başkanı Ayhan Çalık “SAB derneğinin 2’nci olağan kurulu sonuçlarının tüm sektörümüze hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bir derneğin değerinin yönetim kuruluna aday liste sayısından belli olur. SAB derneğinin iki ayrı liste ve yoğun katılımıyla sektörün en önemli derneği olduğu tekrar tescillendi. #SAB derneğinin geçen 34 yıl boyunca eskimediği, tam tersine her geçen gün daha fazla güçlendiğini gördük. Cumhuriyet değerlerine bağlı örnek seçim için gösterdiği çabaya, derneğimizi seçimlere çok güzel hazırlayan, bayrağı bize devreden Yönetim Kurulu’na çok teşekkür ederim” dedi.

Çalık, açıklamasına şöyle devam etti: “Benim için destekleri çok değerli SAB Turuncu destekçilerine çok teşekkür ediyorum. Bizimle olan ziyaret ederek destek veren tüm misafirlerimize, SAB için şehir dışında çıkıp gelen meslektaşlarımıza, gelemeyip arayan, mesaj atan meslektaşlarıma teşekkür ederim. Nihayetinde SAB kazandı. SAB Turuncu olarak artık Sigorta Acenteleri Derneği olmamız hasebiyle üzerimize aldığımız sorumluluğun bilincindeyiz. Sadece bu gün için izin istiyoruz. Yarın itibariyle SAB için çalışacağız.”

 

*Yeni Yönetim Kurulu ve görev dağılımı soldan sağa :Murat Atkın, Hakan Bahadır Bingöl, Arzu Öneç, Genel Sekreter Zehra Uysal, Başkan Ayhan Çalık, Ayşe Gül Emre, Başkan Yardımcısı Kerime Nehir Bülbül, Mehtap Aslanoğlu, Sayman Altan Siyahoğlu