Monopoli “Değer Katanlar”la buluştu

Monopoli Sigorta, paydaşlarının birbirleriyle fikir ve tecrübe paylaşımında bulunabileceği, risk yönetim danışmanlığının sektörün güç birliğiyle yeniden tasarlanacağı yeni bir iletişim platformu hayata geçirdi. “Değer Katanlar” platformunun 6 Ekim’de Sunset’te gerçekleşen ilk buluşmasında sigortacılığın yanı sıra farklı sektörlerden liderler kendi alanlarının sürdürülebilirliğini, gelişmesini ve tasarruf ihtiyacını katılımcılarla paylaştı.

Prof. Dr. Emre Alkin

İlk buluşmanın yıldız konuşmacısı ise Prof. Dr. Emre Alkin’di. Alkin, “Yeni dünya düzeninde değişen risk yönetimi ve sigorta sektörüne yansımaları” başlıklı konuşmasında, değişen iş dünyasında lider olmak isteyenlerin izlemesi gereken yollara dair ilham verici ipuçları verdi.  

Monopoli CEO’su Erol Esentürk ise, kendi ekosistemleri içinde hayatına dokundukları herkese ve her yere “değer katan” marka olma misyonuyla hareket edeceklerini söyleyerek, “Platformumuza katılarak tecrübe ve bilgi birikimini sektörün kullanımına ve dolaşıma açan, sigorta sektörüne değer katan herkes sektörün geleceğini inşa eden öncüler olarak anılacak. Bilgi, Büyük Veri, Teknoloji, Dijital Multipleks Sistemler, Yapay Zeka Entegrasyonlu Platformlar… Bu çağın altın değerindeki olguları bunlar. Biz artık herkesin kendi sektörünün geleceği için ortak değer yaratan projeler üretmesi gerektiğine inanıyoruz. Çünkü dünyanın da hayatlarımızın da sürdürülebilirliğinin birbirimize kattığımız değerde saklı olduğuna inanıyoruz” diye konuştu. Monopoli COO’su İzzet Bonofiyel de, “Monopoli ile Değer Katanlar Platformu’nun hedefi 2022 yılı boyunca yüz yüze gelinebilecek buluşmalar düzenleyerek, paydaşlarımızla bir araya gelmek” dedi.