Anadolu Hayat Emeklilik ödüle doymuyor

Anadolu Hayat Emeklilik, Marketing Türkiye ve AKADEMETRE iş birliğiyle düzenlenen A.L.F.A Awards’da bu yıl, müşteri deneyimi yönetimindeki başarılarıyla “Bireysel Emeklilik Sektörü” kategorisinde dördüncü kez “Müşteri Markası” seçilmiş oldu.  

Marketing Türkiye ve AKADEMETRE’nin birlikte düzenlediği, müşteri deneyimi yönetimindeki başarılarıyla, müşterisiyle sağlıklı ve sürdürülebilir bir ilişki kuran markaların onurlandırıldığı A.L.F.A Awards’da ödüller sahiplerini buldu. Anadolu Hayat Emeklilik, müşteri deneyimi alanında hayata geçirdiği başarılı çalışmalarıyla bireysel emeklilik sektörünün “Müşteri Markası” seçildi. Anadolu Hayat Emeklilik, 2015 yılından bu yana düzenlenen A.L.F.A Awards’da dördüncü kez bu ödüle layık görülerek, bu alandaki iddiasını bir kez daha ortaya koymuş oldu.

A.L.F.A Awards’da müşteri deneyimini en iyi yöneten marka seçilmekten büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü Yılmaz Ertürk, “Faaliyetlerimizi müşteri deneyimini mükemmelleştirme ve dijitalleşme odağında sürdürüyoruz.  Pandemi gibi zorlu koşulların yaşandığı bir dönemde de değişen müşteri ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yeni ürün ve hizmetleri müşterilerimizin kullanımına sunmaya devam ettik. Teknolojik altyapımıza yaptığımız yatırımlarla müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak için dijital kanallara ve mobil uygulamalara ağırlık verdik. Bu çabalarımızın ödülle karşılık bulmasından ve müşteri odaklı yaklaşımımızla böyle değerli bir ödüle layık görülmemizden son derece memnuniyet duyuyoruz” diye konuştu.

A.L.F.A Awards’da halk jürisi tarafından bu yıl 57 kategoride deneyimi en iyi yaşatan markalar “Müşteri Markası” seçilerek ödüllendirildi. A.L.F.A. Awards’da kazananlar AKADEMETRE’nin uluslararası standartlarla oluşturduğu kapsamlı ve özgün metodolojisiyle belirlendi. Araştırma kapsamında Türkiye genelinde 12 ilde bin 200 kişiyle yüz yüze görüşmeler gerçekleştirildi.