Allianz Türkiye’nin dönüşüm hikayesi “HEY!”e Sardis’ten iki ödül

Allianz Türkiye, 2018 yılında çıktığı çevik dönüşüm yolculuğunu anlattığı “HEY! (Hızlı-Etkili-Yetkili) – Bir Çevik Dönüşüm Hikâyesi” ile Sardis’te iki ödülün sahibi oldu. HEY! bu yıl üçüncü kez düzenlenen organizasyonda “Kurumsal İletişim” kategorisinde Altın ve Gümüş ödüle layık görüldü.

 

Allianz Türkiye, yenilikleri, değer yaratan projeleri ve çığır açan teknolojileriyle finans sektörüne yeni soluk getiren şirket ve organizasyonları onurlandıran Sardis’ten bu yıl da ödülle döndü. Allianz Türkiye’nin 2018 yılında çıktığı çevik dönüşüm yolculuğunu anlattığı “HEY! (Hızlı-Etkili-Yetkili) – Bir Çevik Dönüşüm Hikâyesi”, Sardis’te “Kurumsal İletişim” kategorisinde iki ödülün sahibi oldu. HEY! “En İyi İç İletişim Çalışması” dalında Gümüş, “En İyi Entegre Kurumsal İletişim”de ise Altın ödüle layık görüldü. HEY!’in layık görüldüğü ödül sayısı Sardis ile 7’ye ulaştı.

Müşterilerinin ihtiyaçlarını çağın hızına uygun şekilde karşılamak amacıyla 2018 yılında başladığı çevik dönüşüm ile organizasyonunu ve iş yapış biçimini yeniden yapılandıran Allianz Türkiye, çevik çalışma modeliyle hayata geçirdiği çalışmaları HEY! (Hızlı-Etkili-Yetkili) adı altında topladı. Hayatın hızlandığı, işlerin daha etkili, ekipteki herkesin yetkili olduğu ‘HEY!’ ile şirketin tüm süreçleri yeniden yapılandırıldı. Allianz Türkiye, www.heyallianz.com.tr adresindeki internet sitesiyle hem kurumsal hafızaya katkıda bulunuyor hem de sürecin tamamına tanıklık etmek isteyenler, çevik dönüşüme başlamış ya da başlayacaklar için değerli bilgilerin yer aldığı bir kaynak oluşturuyor. Sitede çeviklikle ilgili bilgilendirici, yol gösterici ve gerçek deneyimlerden derlenmiş birçok bilgi, yazı ve video yer alıyor. Site, her hafta birbirinden değerli bilgilerin olduğu yepyeni içeriklerle güncelleniyor ve çeviklikle ilgili tüm merak edilenler yanıtlanıyor.

“Allianz Türkiye’de yaşadığımız dönüşüm HEY!’de” 

Çevik iş yapış modelinin, ağırlıklı olarak uzaktan çalışılan dönemde daha da önem kazandığını belirten Allianz Türkiye İnsan Kaynakları, Çevik Ofis ve Operasyon Destek Genel Müdür Yardımcısı İlkay Özel: “2018 yılında çıktığımız çevik dönüşüm yolculuğu sonucunda Türkiye’de ana iş kollarımızın tümünü çevik çalışma modeline dönüştürerek, bu modelle yaptığımız çalışmaları HEY! (Hızlı-Etkili-Yetkili) adı altında yürütmeye başladık. Hayatın hızlandığını, işlerin daha etkili, ekipteki herkesin de A’dan Z’ye yetkili olduğu bir dünya hayal ederek HEY!’i ve HEY! platformunu hayata geçirdik. Hem çeviklik kavramını, hem de Allianz Türkiye’de yaşadığımız dönüşümü dünyanın dört bir yanındaki çalışma arkadaşlarımızla paylaştık. Daha hızlı sonuç veren bu sistem sayesinde iş birliğini de artırdık. Çevik çalışma modelimizin Sardis’te iki ödüle birden layık görülmesinden gurur duyuyoruz” dedi. İlkay Özel, çevik çalışma modeli sayesinde, çalışan memnuniyetinde yükselme, verimlilikte artış, ürün lansman sürelerinde düşüş ve yüksek müşteri memnuniyeti skorları gibi kazanımlar elde ettiklerini sözlerine ekledi.

Bu yıl üçüncü kez düzenlenen Sardis’te; finansal kuruluşların, finansal teknoloji şirketlerinin, finans kuruluşlarıyla ortak proje geliştiren şirketlerin ve finansal kuruluşlara hizmet veren ajansların en yenilikçi projeleri ve üstün pazarlama başarıları ödüllendiriliyor.