AXA Sigorta’dan gençlere özel “Sağlık Sigortası”

AXA Genç Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile gençlere destek olan öncü atılımlarına bir yenisini ekleyen AXA Sigorta, gençlerin sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmayı hedefliyor.

AXA Sigorta, gençlerin ihtiyaçları ve kullanım alışkanlıkları doğrultusunda şekillendirdiği gençlere özel yeni ürünü “AXA Genç Tamamlayıcı Sağlık Sigortası” ile sigorta sektöründe bir ilke daha imza attı. “Gençler tarafından ilk kez 17-22 yaş arasında satın alınabilen ve 26 yaşına kadar kullanılabilen AXA Genç Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, “ihtiyacın kadar yükle, boşa para ödeme” sistemi ile geleneksel sigorta ürünlerinden farklılaşıyor. Toplam değeri yalnızca 1.200 TL olan sigortanın geçerliliği 4 yılı kapsıyor. Sigortalıların sadece ihtiyaçları doğrultusunda belirledikleri kadar sigorta primi ödemesini öngören sistem gençlerin özel sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmayı hedefliyor.

 

AXA Genç Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, yatarak tedavileri anlaşmalı kurumlarda herhangi bir limit olmaksızın yüzde 100 oranında karşılıyor. Poliçenin ilk yılında gençlere 4 yıllık yatarak tedavinin yanında 1 adet de ayakta tedavi hakkı veriliyor. Gençlerin hediye olarak poliçeye eklenen bu ayakta tedavi hakkını kullanması halinde, yeni ayaktan tedavi hakkı belli bir ödeme karşılığında yeniden yüklenebiliyor. Ek ayakta tedavi yüklemesi 260 TL değerinde olan poliçe, gençler için uygun fiyatıyla da dikkat çekiyor.

AXA Genç Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yaptıran gençler, sektördeki en geniş anlaşmalı kurum ağına sahip olan AXA Sigorta’nın hızlı provizyon süreçlerinden, AXAFit ve AXA Doktor Danışma Hattı’ndan da faydalanabiliyor.

AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan, ürünle ilgili şunları söyledi: “Hepimiz için sağlık bu hayatta sahip olduğumuz en değerli varlık. Ebeveynlerin ise bir kıymetlisi daha var, o da çocukları. AXA Sigorta olarak kâr amacı gütmeden gençlerin sağlığını ön planda tutarak hayata geçirdiğimiz AXA Genç Tamamlayıcı Sağlık Sigortası bu açıdan çok anlamlı bir ürün. AXA Sigorta olarak, gençler için değer yaratmayı çok önemsiyoruz, ‘Gençlerle birlikte hareket ediyoruz’ diyoruz. Sık sık etkinliklerde, panellerde ve söyleşilerde gençlerle bir araya geliyor ve onların önerilerini istek ve beklentilerini dinliyoruz. ‘Kullandığın kadar öde’ gibi yenilikçi ve sektörde fark yaratan bir sistemle de onların ihtiyaçlarını işimize taşıma fırsatı bulduk. Gençlerin yaşamlarına dokunmaktan mutluluk duyan bir sigorta şirketi olarak, öncü atılımlarımızı sürdüreceğiz.”