Nihat Kırmızı, Galatasaray Yönetim Kurulu’nda

Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Nihat Kırmızı, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi oldu.  Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatıtımlar AŞ. tarafından KAP’a gönderilen şirket genel bilgi formuna göre, Nihat Kırmızı icrada sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

“Gurur ve heyecanlıyım”

Nihat Kırmızı sosyal medyadan konuya ilişkin yaptığı paylaşımlarda, “Camiamıza hizmete bundan sonra Galatasaray Sportif AŞ yönetim kurulu üyesi olarak devam edecek olmanın gurur ve heyecanımı paylaşırken Başkanımız Sn Burak Elmas’a bana duyduğu güven için teşekkürlerimi sunarım.” ifadelerine yer verdi.

Spora olan yakın ilgisiyle bilinen Nihat Kırmızı, 19 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilen Galatasaray Kulübü başkanlık seçimlerinde başkan seçilen Burak Elmas’ın karşısındaki adaylardan Metin Öztürk’ün listesinde yer almıştı. Kırmızı, kısa süre önce yapılan seçimli Basketbol Federasyonu Genel Kurulu’nda da adaylar arasında yer alan Harun Erdanay’ın listesinde de yer almıştı.