AXA ,”Online Tıbbi İkinci Görüş Hizmeti”ni hayata geçiriyor

Yenilikçi yaklaşımı ve küresel bilgi birikimiyle sigorta sektörüne öncülük eden AXA Sigorta, hastalıkların teşhis ve tedavi sürecinde ikinci bir tıbbi görüş desteği sağlayan Online Tıbbi İkinci Görüş Modülü’nü hizmete sunuyor. 

AXA Sigorta, müşterilerin hastalık sürecinde ikinci bir tıbbi görüş edinmesine olanak tanıyan Online Tıbbi İkinci Görüş Modülü ile sektörde bir ilke imza atıyor.  AXA Sigorta, hastalıkların teşhis ve tedavi aşamasında uzman desteğinin öneminden hareketle, Online Tıbbi İkinci Görüş Modülü’nde doktorlarla iş birliği gerçekleştiriyor.

Online Tıbbi İkinci Görüş Modülü’ne AXAFit uygulaması üzerinden erişim sağlanabiliyor. Modül, AXAFit’te yer alan Doktor Danışma Hattı’nın dördüncü bir seçeneği olarak sunuluyor.   AXA Online Tıbbi İkinci Görüş Modülü’nden yararlanmak isteyen AXA Sigorta müşterilerinin AXAFit mobil uygulamasındaki bilgi formunu doldurması ve doktor raporu gibi hastalığıyla ilgili dokümanları uygulamaya yüklemesi gerekiyor.

 AXA Online Tıbbi İkinci Görüş Modülü; doğru tanı için ikinci bir görüş almak isteyen, hastalığıyla ilgili bilgi ve açıklamaya ihtiyaç duyan kişiler için benzersiz bir fırsat sunuyor. Modül, kronik hastalıklar, kritik hastalıklar ve her türlü ameliyat kararı öncesi danışma hizmetini içeriyor. Bu çalışma ile kişilerin hastalık teşhis süreci veya riskli tedavi olasılıklarını en aza indirebilmesi, hastalığın teyit edilebilmesi ve varsa alternatif çözümlerin hasta tarafından öğrenilmesi hedefleniyor. AXA Online Tıbbi İkinci Görüş Modülü’ndeki uzman videolarında tanının isabetli olup olmadığı, tedavi planının uygunluğu, farklı tedavi seçeneklerinin olup olmadığı, hastalığın seyri gibi başlıklar hakkında bilgiler veriliyor.

Firuzan İşcan: Sigortacılık sektöründe benzeri görülmemiş bir uygulama

 AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan, “AXA Sigorta’nın yeni hizmetiyle ilgili görüşlerini şu şekilde aktardı: “AXA Sigorta olarak, 129 yıldır Türkiye’de müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran yenilikçi çözümlerimizle sigorta sektörüne öncülük ediyoruz. Ürün ve hizmetlerimizi insanları ve onların değer verdiklerini koruma misyonumuzdan hareketle, dönemin gerekliliklerine uygun olarak geliştiriyoruz. Sigortacılık adına attığımız her öncü adımla fark yaratmayı hedefliyoruz. AXA Online Tıbbi İkinci Görüş Modülü hizmetiyle de sigortacılık sektöründe benzeri görülmemiş bir uygulamaya imza atacağız. “

Sanem Çıngay: Sağlık partneri olarak müşterilerimizin yanında olmak istiyoruz.

AXA Sigorta Bireysel Teknik Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Sanem Çıngay ise AXA Online Tıbbi İkinci Görüş Modülü hakkında şu bilgileri paylaştı:  “AXA Online Tıbbi İkinci Görüş Modülü; müşterilerimizin hastalığı hakkında merak ettiği konulara yönelik danışabileceği, hastalığın tanısı ve tedavi edilmesi sürecinde tıbbi görüş desteği alabileceği uzman videolarına yer veriyor. AXA Online Tıbbi İkinci Görüş Modülü hizmetimizi müşterilerimize ücretsiz olarak sunuyoruz.  Biz sadece müşterilerimizin başlarına olumsuz bir durum geldiklerinde onların hasarlarını karşılayan bir sigorta şirketi değiliz. Onların sağlık partneri olarak her zaman yanında olmak istiyoruz. Bu amaçla çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz. ”