Cigna’nın Genç Koçluk Akademisi’ne Cigna Global’den ödül

Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik, ‘Artı Akademi’ ismiyle çalışanlarına özel eğitim projelerini hayata geçirerek çalışanların gelişimini sürekli bir yolculuk haline getiriyor. Bu projelerden bu sene hayata geçirilen yetenek programı ‘Kazanan Bir Kültür İçin Genç Koçluk Akademisi, Cigna Global tarafından ‘’Öne Çıkan Uygulamalar (Standout Awards) ödülüne layık görüldü.  Yönetici pozisyonunda olmayan genç yeteneklere sağlanan koçluk programı ile Cigna, her çalışanın kendi gelişim ihtiyaçlarını belirleyerek gelişimini yönetmesi doğrultusunda bir program oluşturuyor. Akredite Geshtalt koçları tarafından verilen program ile çalışanlar, 3 ay boyunca müzakereden iletişime, geri bildirim vermeden etkili konuşmaya kadar geniş bir yelpazede destek alıyorlar. 

 200 yılı aşkın tecrübesiyle, 30 ülkede 180 milyondan fazla müşterisine hizmet veren uluslararası sigorta devi Cigna Global ile Türkiye’nin en büyük özel bankalarından QNB Finansbank’ın güçlü iş birliğinde faaliyetlerini sürdüren Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik, çalışanlarının hayatına artı değer katma hedefiyle çalışanlarına özel gelişim programları düzenlemeye devam ediyor. ‘Artı Akademi’ ismiyle hayata geçirilen bu programlar kapsamında Cigna, çalışanların gelişimini sürekli bir yolculuk olarak görüyor ve çalışanlarına yeni uygulamalar sunmaya devam ediyor.

Cigna, “Kazanan Bir Kültür İçin Genç Koçluk Akademisi” ile yönetim dışı kadrolara yönelik bir yetenek programını sektörde ilk defa hayata geçirerek fark yaratıyor. Şirket bu program ile Cigna Global’in düzenlediği “Quarterly Standout Recognition Program”ı tarafından (Çeyrek dönemlik Üstün Takdir Programı) ’Öne Çıkan Uygulamalar” kategorisinde ödüle layık görüldü. Ödül programı; tüm Cigna ülkelerinin katıldığı örnek teşkil edebilecek, fark yaratan projeleri ödüllendirmek amacıyla hayata geçiriliyor. Adaylar ve kazananların, Cigna Çalışan Takdir Komitesi tarafından değerlendirilip seçildiği ödül programı; Cigna stratejilerini nitelik ve nicelik açısından desteklemek ve katkıda bulunmak, yaptığı işte veya ilgili işlerde kalıcı ve olumlu etki yaratmak, adayın kendisinden beklenen performansın nasıl üzerine çıktığını gösteren belgelerin sağlanması gibi seçim kriterlerine sahip.

Her çalışanın kendi gelişim ihtiyaçlarını belirleyerek bu doğrultuda kariyerlerini ilerletmesine kesintisiz destek sağlayan Cigna, “Kazanan Bir Kültür İçin Genç Koçluk Akademisi” projesi ile genç yeteneklerin kariyer yolculuklarında onlara destek vermeyi ve düzenli gelişimlerini sağlamayı hedefliyor. Her bir çalışanın gelişim ihtiyaçlarına göre hazırlanan program; müzakereden iletişime, geri bildirim vermeden etkili konuşmaya kadar geniş bir yelpazede destek sunuyor.