Unico Sigorta yardıma koştu

Unico Sigorta çalışanları, 43. İstanbul Maratonu’nda Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar (Koruncuk) Vakfı yararına koşarak, ”eğitime el ver hayalim gerçek olsun” kampanyasına katkıda bulundu.

Dünyanın kıtalar arası koşulan tek maratonu olma özelliği olan 43. İstanbul Maratonu bu yıl 7 Kasım’da koşuldu. Maratonun “Yardımseverlik koşusu” bağış süreçleri ise 22 Kasım’da sonlandı. Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar (Koruncuk) Vakfı yararına koşan ve bağış toplayan Unico Sigorta çalışanları, 60 Bin TL’nin üzerinde bağış rakamına ulaşarak 20 kız çocuğunun hayallerine kavuşmasına katkıda bulundu.

Koruncuk için en yüksek tutarda bağış toplayan kurum Unico Sigorta oldu

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar (Koruncuk) Vakfı için, “43. İstanbul Maratonu’nda en yüksek tutarda bağış toplayan kurum” unvanını alan Unico Sigorta’ya vakıf tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Unico Sigorta adına koşup, Koruncuk için en yüksek tutarda bağış toplayan koşuculardan biri olan, Unico Sigorta Genel Müdür Vekili Emine Talay Turan, “Unico Sigorta olarak bu yıl da İstanbul Maratonu’nun iyilik elçileri arasına katılmaktan mutluluk duyuyoruz. Çalışanlarımızın bu tip yardımseverlik ve gönüllülük aktivitelerini maddi-manevi destekliyor ve onlarla gurur duyuyoruz. Bu yıl maratona 17 koşucuyla katıldık ve Koruncuk için en yüksek tutarda bağış toplayan kurum olduk. Daha da önemlisi Koruncuklu kızlarımızla, Koruncuk köyünde bir araya gelerek onlarla deneyimlerimizi paylaşma fırsatı bulduk. Gösterdikleri hassasiyet için bağış toplayan ve bağışlarıyla çalışma arkadaşlarına destek olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.