Cigna, 13. PERYÖN Ödül Töreni’nde finalist oldu

Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik, Wellbeing uygulamaları ile PERYÖN Ödülleri’nde “Yaşam Kalitesini Destekleyen Uygulamalar” kategorisinde finalist oldu. 

‘Şimdi ve gelecek için daha iyi bir çalışma yaşamına liderlik etmek’ vizyonu ile faaliyetlerini sürdüren PERYÖN – Türkiye İnsan Yönetimi Derneği’nin insan kaynakları alanındaki; yenilikçi, yaratıcı ve başarılı uygulamaları tanıtmak, örnek teşkil eden çalışmaları sektöre kazandırmak amacıyla düzenlediği PERYÖN İnsana Değer Ödülleri 13’üncü kez sahiplerini buldu.

Uluslararası sigorta devi Cigna Global ile Türkiye’nin en büyük özel bankalarından QNB Finansbank’ın güçlü iş birliğinde faaliyetlerini sürdüren Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik, bu yıl 13. Kez düzenlenen PERYÖN Ödül Töreni’nde Değer Yaratan uygulamalar başlığı altındaki “Yaşam Kalitesini Destekleyen Uygulamalar” kategorisinde finalistliğe layık görüldü.

PERYÖN’ün 32 ülkeyi temsil eden çatı derneği Avrupa İnsan Yönetimi Birliği (EAPM) tarafından tanınan ve desteklenen organizasyonuna; bu sene 43 kurum, 65 ayrı kategoride başvuruda bulundu.

Cigna, PERYÖN Ödülleri’nde wellbeing uygulamalarıyla öne çıktı. Bu kapsamda çalışanlarının her yönden iyiliğini gözeterek projeler hayata geçiren Cigna, sosyal iyi yaşam başlığı altındaki çalışanlarına özel kulüpler ve aktiviteleri, çeşitli buluşma ve etkinlikleriyle; entelektüel uygulamaları içinde yer alan Artı Akademi’deki programlarıyla ve çalışanlarının fiziksel, duygusal ve finansal iyiliğini kapsayan projeleriyle değerlendirildi.