Doğa Sigorta yöneticileri ‘strateji’ toplantısında buluştu

Doğa Sigorta yöneticileri yılsonu değerlendirme ve 2022 hedefleri çerçevesinde, bir hafta sonu süren Strateji Toplantısı’nda buluştu. Doğa Sigorta Yönetim Kurulu, Bölge ve Departman Müdürlerinin katılım sağladığı, Antalya Selectum Luxury Resort Belek Hotel’de gerçekleşen toplantıda 2021 yılsonu değerlendirmesi yapılırken, 2022 yılı hedefleri ile ilgili stratejik kararlar alındı.

Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı’nın açılış konuşması ile başlayan toplantıda, Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Coşkun Gölpınar, 2021 yıl sonu değerlendirmesi ve 2022 Strateji Sunumu ile Doğa Sigorta’nın 2022 projeksiyonuna dikkat çekti.

Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emre Alkin, genel ekonomik değerlendirmelerde bulunarak, 2022’ye dair anahtar tavsiyelere yer verdiği, önemli bilgiler içerdiği kadar da keyifli bir konuşma yaptı.

Genel Müdür Yardımcıları, Grup Müdürleri ve Bölge Müdürlerinin gerçekleştirdikleri sunumlar ile 2022 hedeflerine yönelik hareket planları ve önerilerini sunduğu Strateji Toplantısı, Doğa Sigorta ailesinde yeni yıla kuvvetli bir motivasyon sağladı. Pandemi sebebiyle uzun bir aradan sonra bir araya gelen yöneticiler arta kalan zamanda otelin keyifli ortamında hoşça vakit geçirme fırsatı buldular.