Sigortacılardan kötü hava uyarısı

Sigorta sektörü yaşanan kötü havalar nedeniyle uyarı üstüne uyarı mesajları yayınlamaya başladı. Birçok sigorta şirketi  sigortalılarına mesaj yoluyla bilgilendirme yaparak kötü hava koşulları nedeniyle dikkatli olunması tavsiyesinde bulundu.

Ethica Sigorta sosyal medyadan “29 – 30 Kasım tarihleri arası ülke genelinde beklenen sağanak yağış ve fırtına etkisiyle oluşabilecek ani sel baskınları ve yıldırımlara karşı dikkatli olmanızı rica ederiz.” paylaşımında bulunurken, Türkiye Sigorta Birliği’de(TSB) sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlarda, “Kış yaklaşırken fırtınalı ve yağışlı havalar başladı. Önleminizi şimdiden alın, havalar kötüleşmeden sigortanızı yaptırın. Unutmayın yağmur olur, kar olur; #SigortasızOlmaz.” ifadelerine yer verdi.

Anadolu Sigorta’dan yapılan paylaşımlarda da “İstanbul ve çevresinde salı akşamına kadar devam edecek lodos fırtınası nedeniyle meydana gelebilecek hasarlarınız için 0850 724 0 850 no’lu Hasar Hizmet Merkezimizi 7 gün 24 saat arayarak hasar ihbarında bulunabilirsiniz.” denildi.