Sinan Üst, Marsh Avrupa Veri Lideri pozisyonuna getirildi

Müşterilerinin sektörlerine özel risklerini etkili bir şekilde yönetmeleri için yaratıcı çözümler sunan Marsh’ta uluslararası bir görevlendirme gerçekleşti. Marsh Doğu Akdeniz Operasyon ve Teknoloji Lideri olarak görev yapan Sinan Üst, Marsh Avrupa Veri Lideri pozisyonuna getirildi.  

Sigorta brokerliği ve risk yönetimi alanında dünyanın lider markası Marsh’ta önemli bir atama gerçekleşti. Marsh Doğu Akdeniz Operasyon ve Teknoloji Lideri olarak görev yapan Sinan Üst, Marsh Avrupa Veri Lideri pozisyonuna getirildi.

Şubat 2020’de Marsh Doğu Akdeniz Operasyon ve Teknoloji Lideri görevine getirilen Üst, Marsh Türkiye’ye Ekim 2018’de Operasyon ve Teknoloji lideri olarak katıldı. Proje yönetimi, IT danışmanlığı ve iş süreçleri geliştirme konularında geniş bilgi ve deneyime sahip olan Üst, Marsh’a katılmadan önce Allianz Sigortada 11 yıl boyunca Proje Müdürü ve Organizasyonel Yönetim Direktörü unvanlarıyla çalıştı ve görev süresi boyunca merkezi destek fonksiyonlarının yanı sıra sigorta değer zincirlerinin her parçasında proje yönetimlerini üstlendi. Allianz kariyerinden önce ise, 10 yıl boyunca Amerika’da çeşitli şirketlerde Profesyonel IT Danışmanı olarak görev aldı. Sinan Üst PMP ve OPEX Blue Belt sertifikalarına sahip.