Tamamliyo.com’a sigorta şirketlerinden insurtech özel ödülü

İTÜ Çekirdek Insurtech girişimleri arasında yer alan tamamliyo.com, HDI Sigorta ile Aksigorta’dan Insurtech özel ödüllerini ve İTÜ Çekirdek’ten kuluçka ödülünü alan girişimler arasında yerini aldı.

Dünyanın en iyi beş üniversite kuluçka merkezi arasında gösterilen İTÜ Çekirdek’in 2021 yılında kabul ettiği girişimlerin en başarılıları 2 Aralık’ta Big Bang Start-up Challenge’taydı. Türkiye’nin dünya çapında kuluçka merkezlerinden biri olan İTÜ Çekirdek‘in yatırımcı ve paydaşlarla buluştuğu Big Bang Start-up Challenge etkinliği, “Öncüler” mottosuyla çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

İTÜ Çekirdek Insurtech girişimleri arasında yer alan tamamliyo.com, HDI Sigorta’dan 110 bin TL,  Aksigorta’dan da 55 bin TL Insurtech özel ödülü ve İTÜ Çekirdek’ten de 20 bin liralık kuluçka ödülüyle toplam 165 bin liralık destek aldı.

Sağlık ve sigorta alanında çözümler üreten insurtech & healthtech girişimi Tamamliyo, görüntü işleme teknolojisini kullanarak hiçbir kişisel veri almadan tamamlayıcı sağlık sigortası fiyatlarının karşılaştırılmasını sağlıyor.