Anadolu Sigorta’nın “Pet Social” Hackathon etkinliğine başvurular başladı

Geleceğin sigortacılığına ışık tutan her türlü hayalin teknoloji ile buluşmasını destekleyen Anadolu Sigorta’nın düzenlediği ödüllü Hackathon etkinliğine başvurular başladı. Bu yıl beşincisi düzenlenen Hackathon etkinliğinin konusunu “Pet Social” olarak belirleyen Anadolu Sigorta, evcil hayvan sahibi müşterilerinin günlük hayatlarını kolaylaştıran, minik dostları için fayda sağlayan, aynı zamanda sigortacılık ürün ve hizmetleri ile sürdürülebilir bağ kurduran yenilikçi fikirler arıyor. 19 Aralık Pazar gecesine kadar devam edecek başvuruların ardından, etkinlik 24- 26 Aralık tarihlerinde online olarak gerçekleşecek.

 Sigortacılık becerilerini en üst seviyede tutarak, keyifli müşteri deneyimi sağlayacak çözümler sunmayı hedefleyen Anadolu Sigorta’nın, bu yıl “Pet Social” temasıyla gerçekleştireceği Hackathon etkinliğine başvurular başladı.

Evcil hayvan sahibi müşterilerinin günlük hayatlarını kolaylaştıran, minik dostları için fayda sağlayan ve sigortacılık ürün ve hizmetleri ile sürdürülebilir bağ kuran yenilikçi fikirler arayan “Pet Social Hackathon” etkinliğine başvurular 19 Aralık Pazar gecesi 23:59’a kadar devam edecek.

Dijital projeler geliştirmekten keyif alarak Hackathon ruhunu yaşamak isteyen; potansiyel ve mevcut müşterilerin günlük hayatlarındaki sigortacılık deneyimlerini geliştirmek için inovatif fikirler sunabilecek yazılımcı, tasarımcı ve geliştiriciler bireysel veya en fazla 5 kişilik ekipler halinde yarışmaya katılabilecek. Etkinlik 24- 26 Aralık tarihlerinde online düzenlenecek.

“Pet Social Hackathon” ile yenilikçi projeleri ödüllendirmeye hazırlanan Anadolu Sigorta, yarışmanın sonucunda; birinciye 30 bin TL, ikinciye 20 bin TL, üçüncüye ise 15 bin TL olmak üzere toplam 65 bin TL para ödülü verecek.

Yarışmaya başvurmak isteyenler https://coderspace.io/etkinlikler/anadolu-sigorta-pet-social-hackathon/ adresini ziyaret edebilirler.