Türkiye Sigorta’nın LimitSİZ programı başladı

Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik”nın yeni mezun adayları sigortacılığa kazandırmak için hazırladığı LimitSİZ programı başladı.

Konuya ilişkin sosyal medyada yapılan paylaşımlarda,  “Yeni mezun adayların Türkiye Sigorta’yı tanımaları ve sigortacılığı sahada deneyimlemelerini sağladığımız LimitSİZ programımız başladı.
10.000’e yakın başvuru arasından seçilerek aramıza katılan 106 kişi, program süresince oryantasyon, sigortacılık bilgisi, satış becerileri, ürünler ve ekranlar, finansal yönetim, kişisel gelişim, lisanslama (SEGEM-BES) ve yerinde öğrenme eğitimleri ile unutulmaz bir deneyimin parçası olacak.” ifadelerine yer verildi.

Türkiye Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli ise konuya ilişkin sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda, “Kariyerlerindeki ilk adımı Türkiye Sigorta LimitSİZ Satış Programı ile atan gençlerimizle buluşmak benim için büyük keyifti. Profesyonel yaşama şirketimiz bünyesindeki kapsamlı bir yetiştirme programı ile giriş yapan genç arkadaşlarıma bu süreçte başarılar diliyor; hoş geldiniz diyorum” dedi.