Sigortam.net, “2022’ye girerken neyinizi sigortalatmak isterdiniz?” diye sordu

Dijital sigorta platformu Sigortam.net, “2022’ye girerken neyinizi sigortalatmak isterdiniz?” diye sordu, birbirinden keyifli yanıtlar aldı. Sosyal medyada büyük ilgi gören sokak röportajlarında, hayat enerjisini sigortalamak isteyen de var, gelecekteki kız arkadaşını garantiye almak isteyen de… 

Müşteri ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilecek teknolojilere yatırım yapan Türkiye’nin ilk ve lider dijital sigorta platformu Sigortam.net, teknoloji severleri mutlu edecek yılbaşı kampanyası kapsamında yaptığı sokak röportajlarında, “2022’ye girerken neyinizi sigortalatmak isterdiniz?” diye sordu. Sosyal medyada büyük ilgiyle karşılanan röportajlara katılanların çoğu, maddi varlıklarından çok manevi değerlerini sigortalatmak istediğini belirtti.

Genci yaşlısı pek çok kişinin katıldığı röportajlarda torununu, sağlığını, yüzünü, saçlarını, en yakın arkadaşını, gitar çalışını, gelecekteki kız arkadaşını, hayat enerjisini, aklını, hayallerini ve Sezen Aksu’nun sesini sigortalatmak isteyenler öne çıktı.

Sigortam.net, sosyal medyadaki videoyu izleyenleri, yeni yılı teknoloji ürünleriyle karşılamak isteyenlere cazip çekiliş fırsatı sunan yılbaşı kampanyasına katılmaya davet ediyor. Sigortam.net’in 31 Aralık’a kadar sürecek yılbaşı çekilişine katılacaklar arasından 22 kişi, 2 iPhone 13, 4 iPad Mini, 6 Apple Watch ve 10 Airpods’tan birini kazanma şansına sahip olacak. Sigortam.net’in internet sitesindeki formu dolduranlar bir çekiliş hakkı kazanırken, sigorta teklifi alanlar da bir çekiliş hakkına sahip oluyor. Poliçe satın alan müşteriler ise aldıkları poliçenin her 50 TL’si için bir çekiliş hakkı kazanıyor.

 

Sokak röportajları videosuna bu linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.instagram.com/sigortamnet/tv/CXjFbsgssZc/?utm_medium=copy_link