Aksigorta, üst üste 4. Kez “Türkiye’nin En İyi İşyeri” seçildi

Aksigorta, Kincentric tarafından düzenlenen En İyi İşyerleri ödülleri kapsamında üst üste dördüncü kez ‘Türkiye’nin En İyi İşyeri’ seçildi. Ödül, çalışan bağlılığının yanı sıra çeviklik, bağlı kılan liderlik ve yetenek odağı kriterleriyle belirlendi.

Yeni Nesil Sigortacılık anlayışıyla hizmet veren Sabancı Holding ve Ageas iştiraki Aksigorta, insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden Kincentric’in 50 yılı aşkın süredir çalışanlarla gerçekleştirdiği ve işyeri mükemmelliğini ölçümlediği araştırmalar kapsamında, Türkiye’nin En İyi İşyeri “Kincentric Best Employer” ödülüne üçüncü kez layık görüldü. Aksigorta’nın, kazandığı bu ödül, Çalışan Bağlılığının yanında “Çeviklik, Bağlı Kılan Liderlik ve Yetenek Odağı” kriterlerine göre belirlendi.

En büyük yatırım insan kaynağına

Böyle bir ödüle dört yıldır layık görülmenin çok gurur verici olduğunu ifade eden Aksigorta Genel Müdür Yardımcısı Ayşegül Gürkale, “Aksigorta olarak 2021 gibi bu oldukça zorlu bir yılda da en kıymetli kaynağımız olan çalışanlarımızın görüşleriyle ‘Türkiye’nin En İyi İşyeri’ seçilmekten oldukça mutluyuz. Bazı başarılar zor elde edilir; bunu korumak ve istikrarla başarılı kalmak daha da zordur. Çalışanlarımızın görüşleri ile yarattığımız çalışma ortamı, bağlılık, çeviklik, liderlik ve yetenek odağı kriterlerini bu yıl da yerine getirerek yeniden Kincentric Türkiye’nin En İyi İş Yeri ödülünü almak gurur verici’’ dedi.

İşe alımdan kariyer gelişimine, performans yönetiminden eğitim ve gelişim fırsatlarına kadar tüm İnsan Kaynakları uygulamalarında sürekli gelişim ilkesiyle çalışanlarımızı kendi en iyilerine ulaştıracak ortamı yaratmak için çalıştıklarını ifade eden Ayşegül Gürkale, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bağlı ve sonuç üreten bir organizasyon olmak için çevik çalışmayı benimsemiş, kendi kendini yöneten ekipler oluşturuyor, yeni dünyanın gerektirdiği beceri ve yetkinlikleri geliştirmek için çalışanlarımıza yatırım yapıyoruz. Yeteneği geliştiren, elde tutan ve tercih edilen şirket olmak için çalışıyoruz. Önümüzdeki yıl da bu başarıyı tekrarlamak için tüm Aksigortalılar ile iş birliği içerisinde tutkuyla çalışmaya devam ediyoruz.”