Anadolu Sigorta’dan “kaskoyu bozmayan” servis hizmeti

Anadolu Sigorta, kasko hasarsızlık indirimini kaybetmemek için önerilen yetkili servisleri kullanan müşterileri için bir yeniliğe imza attı. Sigortalılar “Kaskoda Hasarsızlığı Etkilemeyen Yetkili Servis” uygulamasıyla artık “kasko bozulması” sorunu yaşamayacak.

Kasko poliçesi sahipleri, her yıl poliçelerini yenileme döneminde yüksek sigorta primleriyle karşılaşmamak ve hasarsızlık indirimlerini kaybetmemek için kaza sonrasında araç hasar masraflarını genellikle kendisi karşılıyor. Anadolu Sigorta’nın “Kaskoda Hasarsızlığı Etkilemeyen Yetkili Servis” uygulaması, anlaşmalı yetkili servisleri kullanan sigortalıların kaza sonrası araç hasar masraflarına çözüm getiriyor. Uygulama ile kasko sigortası olanlar, Anadolu Sigorta’nın önerdiği anlaşmalı oto servislerinden kaskoları bozulmadan onarım hizmeti alabilecek.

Kasko poliçesi kapsamında sigortalılara anlaşmalı yetkili servislerde 5.000 TL üzeri bir adet kısmi hasar onarımı hizmeti sunan Anadolu Sigorta, yıllık poliçe yenilemesinde de ilave bir hasar çıkmaması şartıyla, hasarsızlık kademesini etkilemeden bir üst kademeden indirim hakkına sahip olma fırsatı tanıyacak.

Poliçe yenilemelerinde yüksek prim riskine son

Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Ali Kaplan, araç kullanıcılarının herhangi bir hasar durumunda, genellikle bilmedikleri veya tanıdıklarının önerdiği oto servislerini tercih ettiğini söyleyerek, “‘Hasarsızlığı Etkilemeyen Yetkili Servis’ uygulamasıyla, sigortalılarımızı kaskolarının bozulması endişesinden kurtararak, yıllık poliçe yenileme dönemlerinde yüksek sigorta primleriyle karşılaşmalarını önlüyoruz.” dedi.

Kaplan, uygulama ile kasko sahibi olan sigortalıların anlaşmalı yetkili servisleri tercih edebileceğini belirterek, “Ek bir bütçe ödemeden, kasko hasarsızlık indiriminden yararlanmaya devam ederek anlaşmalı servislerde aracını tamir ettirebilen sigortalılarımıza bu uygulamamız ile Anadolu Sigortalı olmanın ayrıcalığını bir kez daha yaşatıyoruz. Yenilikçi ürün ve hizmetlerimiz ile her zaman müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.