Anadolu Hayat Emeklilik’e Altın PSM ödülü

Anadolu Hayat Emeklilik, Payment Systems Magazine (PSM) tarafından düzenlenen, finans ve teknoloji sektörünün gelişmesini hedef alan yenilikçi ürün ve hizmetlerin ödüllendirildiği PSM Ödülleri’nde, Kadın Gözüyle Hayattan Kareler fotoğraf yarışmasıyla, “Pozitif Sosyal Fayda ve Sosyal Sorumluluk” kategorisinde Altın PSM ödülüne layık görüldü.

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından bu yıl 16’ncısı düzenlenecek olan, Türkiye’nin kadınlara özel tek fotoğraf yarışması Kadın Gözüyle Hayattan Kareler, PSM Ödülleri’nde “Pozitif Sosyal Fayda ve Sosyal Sorumluluk” kategorisinde Altın PSM ödülünü aldı.

Payment Systems Magazine tarafından düzenlenen; finans ve teknoloji sektörünün gelişmesini hedef alan yenilikçi ürün ve hizmetlerin ödüllendirildiği PSM Ödülleri’nde, finans sektöründeki inovatif projeler öne çıkarılarak, bunların gelişimindeki iş modellerinin paylaşımı ve sektördeki yaratıcılığın teşvik edilmesi sağlanıyor.

Türkiye’nin en çok ilgi gören fotoğraf yarışmalarından biri olan Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’in ödüle layık görülmesinden büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı Diğdem Makaskesen, “Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu danışmanlığında bu yıl 16.sını düzenleyeceğimiz Kadın Gözüyle Hayattan Kareler fotoğraf yarışmasına şimdiye kadar 18 yaş ve üzeri 23 bini aşkın kişi 88 binin üzerinde fotoğrafla katıldı. Kadınlara, yaratıcılıklarını fotoğraf sanatı aracılığıyla ifade etmelerine olanak sağlayan bir platform sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yarışma sonunda gerçekleştirdiğimiz sergilerimiz de fotoğrafseverler tarafından beğeniyle yakından takip ediliyor. Kadınların sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunmayı hedefleyen yarışmamızla toplumsal fayda yaratmaya devam edeceğiz. Bizi ödüle layık gören PSM ailesine ve yarışmamıza katılım sağlayan fotoğraf tutkunlarına teşekkürlerimizi sunuyorum” diye konuştu.