Burgan Bank’tan ödüllü hayat sigortası

Burgan Bank, ürün gamını genişleterek müşterilerine Aegon Emeklilik ve Hayat A.Ş. aracılığıyla “Tek Prim Ödemeli Ödüllü Hayat Sigortası” sunmaya başladı.

Tek Prim Ödemeli Ödüllü Hayat Sigortası’nın 5 veya 10 yıllık sigorta süresi seçeneği bulunuyor. 5 yıllık ürün 18-70 yaş, 10 yıllık ürün ise 18-65 yaş aralığındaki kişilere hitap ediyor. Tek Prim Ödemeli Ödüllü Hayat Sigortası; eğer risk, sigorta süresi içinde gerçekleşmezse, başlangıçta ödenen tek prim tutarını, yine sigorta başlangıcında belirlenen oranlarda ödül ekleyerek süre sonunda ABD Doları karşılığı Türk Lirası olarak iade ediyor. Aynı zamanda poliçede belirlenen yaşam kaybı teminat tutarıyla da sevdiklerinize finansal güvence sağlayan ürün, kapsadığı teminatların yanı sıra vergi avantajından faydalanma imkanı da sunuyor.

‘‘Bankacılık anlayışımız, ihtiyaca göre çözüm’’

Müşterinin değişen ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda ürün yelpazelerini çeşitlendirmeye devam ettiklerini belirten Burgan Bank Birikim Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Aslı Koçer, “İş ortağımız Aegon Emeklilik ve Hayat A.Ş. aracılığıyla sunacağımız Tek Prim Ödemeli Ödüllü Hayat Sigortası’nı ürün gamımıza ekledik. Bu yeni ürünle müşterilerimizin birikimlerini değerlendirebileceği bir yatırım aracı sunarken, aynı zamanda yaşam kaybı durumunda sevdiklerini de güvence altına almayı amaçlıyoruz” diye konuştu.Hayat, elementer ve sağlık branşlarında birçok sigorta şirketinin acenteliğini gerçekleştiren Burgan Bank, konut sigortasından sanat ve koleksiyon sigortasına, kaskodan tekne sigortasına kadar geniş bir ürün yelpazesiyle özellikle orta ve üst segment müşterilerinin sigorta ihtiyaçlarına yenilikçi çözümler sunuyor.Kaynak: Burgan Bank’tan ödüllü hayat sigortası