Anadolu Hayat Emeklilik, 2022 hedeflerini acenteleri ile paylaştı

Anadolu Hayat Emeklilik, 2021 yılının değerlendirildiği, 2022 hedeflerinin paylaşıldığı geleneksel Acenteler Zirvesini bu yıl da dijital ortamda gerçekleştirdi.

Anadolu Hayat Emeklilik’ten yapılan açıklamada,  “Acenteler Zirvemizi bu yıl da dijital ortamda gerçekleştirdik. 2021 yılının değerlendirildiği, 2022 hedeflerinin paylaşıldığı geleneksel etkinliğimizde, çeşitli kategorilerde başarı gösteren acentelerimizin ödüllerini takdim ettik. Geleceği birlikte tasarladığımız acentelerimize, zorlu pandemi sürecinde özverili çalışmaları ve değerli katkıları için teşekkür eder, ödül alan değerli acentelerimizi tebrik ederiz. ” denildi.

Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü Yılmaz Ertürk konuya ilişkin sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlarda, “Geçen sene olduğu gibi bu sene de dijital ortamda gerçekleştirdiğimiz Acenteler Zirvemize katılım gösteren tüm acentelerimize, Anadolu Hayat Emeklilik ve İş Portföy Yönetimi değerli yöneticilerine teşekkürlerimi sunar, ödül alan acentelerimizi tebrik ederim. Özverili çalışmaları ve değerli katkıları ile emin adımlarla ilerliyoruz.” ifadelerine yer verdi.