Prive Sigorta ilk poliçesini kesti

Sektörün en genç üyesi olan Prive Sigorta ilk poliçesini kestiğini duyurdu. Konuya ilişkin sosyal medyadan yapılan paylaşımlarda, “Bugün (15 Şubat 2022) Prive Sigorta Olarak İlk Poliçemizi Kestik! Risk ne olursa olsun, hayatınız aynı rahatlıkta devam etsin diye biz buradayız” ifadelerine yer verildi.

80.000.000 Türk Lirası ödenmiş sermayeye sahip olan Prive, İstanbul merkezli bir sigorta şirketi olarak faaliyet gösteriyor.

Şirketin internet sitesinde Prive Sigorta’nın ‘çağın gerektirdiği dijital yenilikleri sigortacılık süreçlerinin her adımına entegre ederek en yüksek müşteri memnuniyet seviyesine ulaşmak, Türkiye’nin dört bir yanında, her bir ferde yüksek kaliteli sigortacılık hizmeti götürmek ve değer verdiklerini korumayı amaçladığı’ belirtiliyor. Bu kapsamda yenilikçi ürün ve hizmetler ile yüksek müşteri memnuniyetini odaklayarak çalıştığı belirtilen şirketin , hibrit hizmet modeli ile dijital ve insan kaynaklı değeri harmanlayarak müşterilerine en iyi deneyimi sunmayı hedeflediği belirtiliyor.

Şirketin Genel Müdürü olarak Alper Çağrı Toktay yürütürken; İcra Kurulu ise Yeliz Kudu, Özlem Oba ve Sertaç Cantürk’ten oluşuyor.