Generali Sigorta’dan Kadınlar Günü’ne özel etkinlik

Generali Grubu’nun kilit başarı unsuru olarak gördüğü “Çeşitlilik ve Dahiliyet” politikası özelinde organize edilen etkinlikte Generali Sigorta CEO’su Sylvain Ducros kadın çalışanları ile bir araya geldi. Etkinlikte, Generali Sigorta’nın kadın çalışanlarının yer aldığı video projesi de katılımcılarla ilk kez paylaşıldı.

Generali Sigorta, uzun yıllardır %50’den fazla kadın istihdam oranıyla dikkat çekiyor. “Bizi farklı yapan farklılıklarımızdır” mottosuyla gerçekleşecek buluşmada Generali CEO’su Sylvain Ducros, Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarken, Grubun “Çeşitlilik ve Dahiliyet” politikası ve uygulamalarını çalışanlarla paylaştı. Grubun “Çeşitlilik ve Dahiliyet” politikası; cinsiyet eşitliği, tüm jenerasyonları kucaklama, tüm kültürlere Grup bünyesinde yer verme ve dahil etme olmak üzere 4 ana başlığa odaklanıyor. Böylece çalışanlara kişisel farklılıklarının desteklendiği bir ortamda çalışma fırsatı sunuluyor.

Elif Uysal Kumcu: Farklılıklarımızın bizi daha güçlü kıldığını düşünüyoruz

Generali Grubu’nun yeni stratejik planının temel direklerinden biri olan “Çeşitlilik ve Dahiliyet” haftası ve Dünya Kadınlar Günü buluşmasıyla ilgili detayları paylaşan Generali Sigorta İnsan Kaynakları Müdürü Elif Uysal Kumcu: “Çeşitlilik, eşitlik ve kapsayıcılığın müşteriler, topluluklar ve toplum üzerinde önemli bir etkisi var. Generali Grubu olarak çeşitliliğin zenginlik olduğuna inanıyoruz. Çok çeşitli, eşitlikçi ve kapsayıcı bir kültür inşa etmek temel gayemiz. Bu amacımız ekseninde, yeni bir Generali neslinin gerçek savunucuları olarak hareket ediyoruz. Birlikte daha güçlü olmamızı sağlayan Çeşitlilik ve Dahiliyet politikamız, fırsat eşitliği sunmasının ve kapsayıcı olmasının yanı sıra yeni fikirlerin geliştiği bir ortamı da teşvik etmemize yardımcı oluyor. Politikamız, katılımın önündeki tüm engelleri kaldırırken, sürdürülebilir bir geleceğin inşasına da katkı sunuyor. Bu özel günde hem bunun önemini ve Grubumuzun politikasını vurgulayıp hem de Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz” dedi.

Bu özel güne dair Generali Sigorta’nın kadın çalışanlarının yer aldığı projenin videosunu izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=Fd9Fuj5YZ9g