Quick Sigorta’nın yeni Genel Müdürü Eyüp Özsoy oldu

 

Maher Holding Sigorta Grubu yetkilileri katıldıkları canlı yayında görev değişikliklerini açıkladılar. Maher Holding Sigorta Gurubu Başkanlığı görevine Ahmet Yaşar devam ederken, Eyüp Özsoy’un ise Quick Sigorta Genel Müdürü görevine getirildiği açıklandı.

Maher Holding Sigorta Grubu’nda üst düzey atamalara yenileri eklendi. Quick Sigorta ve Corpus Sigorta’nın üst düzey yetkilileri katıldıkları canlı yayın esnasında önemli açıklamalarda bulundular.

Maher Holding Sigorta Gurubu Başkanı Ahmet Yaşar, grubun finansal olarak büyümesinin yanı sıra şirket çalışan sayısının da gün geçtikçe arttığını ifade etti. Yaşar, “Geçtiğimiz Kasım ayında bir takım atamalarımız gerçekleşti. Levent Bey’in sözcülüğünde hazırlanan bir basın bülteni ile ben Maher Holding Sigorta Gurubu Başkanlığı’na atandım. Şimdi ise yeni atamalarımız söz konusu. Nisan başı itibari ile Pınar Güzey, Maher Holding’in Pazarlama ve Dijital Başkanlığı görevine getirildi. Ben de Maher Holding Sigorta Gurubu Başkanlığı dışında yürütmekte olduğum Quick Sigorta Genel Müdürlüğü görevimi başından beri beraber faaliyet yürüttüğümüz Hasar ve Teknikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Eyüp Özsoy’a teslim edeceğim. Eyüp Bey artık Quick Sigorta Genel Müdürlüğü görevini sürdürecek. Bizler de makro düzeyde hem diğer alanlardaki yatırımlarımızın gerçekleşmesi hem de Avrupa’ya odaklanma konusunda işleri yönetiyor olacağız” şeklinde konuştu.