İSAD 60 yaşında!

1962 yılında, sigorta sektörünün ilk sivil toplum kuruluşu olarak kurulan İSAD İstanbul Sigorta Acenteleri Derneği, 60. Yıl kuruluş yıldönümünü RS Otomotiv Grubu Ana Sponsorluğu’nda, Elit World Asia Hotel, Maltepe İstanbul’da görkemli şekilde kutladı. Sigortacılık sektörünün önde gelen temsilcileri, sektörün üst düzey bürokratları, sigorta şirketlerinin genel müdürleri ve üye acentelerinin katılım sağladığı kutlamada, ayrıca muhteşem performansıyla Ferhat Göçer sahne aldı. Kutlama esnasında konuşma yapan İSAD İstanbul Sigorta Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Berrin Dinç, sivil toplum kuruluşlarının sektörde önemli bir güce sahip olduğunun ve ayakta tutulmaları gerektiğinin altını çizdi.

Sigorta sektörünün ilk sivil toplum kuruluşu olarak kurulan ve ayrı bir öneme sahip olan İSAD İstanbul Sigorta Acenteleri Derneği, bu yıl 60’ıncı yılını kutluyor. Yeni yaşına özel olarak RS Otomotiv Grubu Ana Sponsorluğu’nda,  İstanbul Maltepe’deki Elit World Asia Hotel’de özel bir gala gecesi düzenleyen İSAD, kutlamada sigorta şirketlerinin önde gelen temsilcilerini, sektörün üst düzey bürokratlarını, sigorta şirketlerinin genel müdürlerini, üye acenteleri ve paydaş sektör temsilcilerini ağırladı. Beste Acar’ın sunumuyla gerçekleşen kutlamada ayrıca, muhteşem performansıyla Ferhat Göçer Sahne aldı.

Derneğin yeni yaşına ilişkin bir konuşma yapan İstanbul Sigorta Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Berrin Dinç, “Günümüzde sivil toplum kuruluşlarının ne kadar önemli bir yere ve güce sahip olduğu dile getirmek isteriz. Sivil toplum kuruluşları her daim ayakta kalmalıdır. İstanbul Sigorta Acenteleri Derneği, tam 60 yıldır aynı çizgide, aynı özveriyle çalışmalarına devam ediyor. Bir 60 yıl daha sektörün sesi olarak, acentelerin yanında olmaya devam edeceğiz. Destek veren sektör temsilcilerine, sigorta şirketleri ve yöneticilerine, tüm acente temsilcilerine şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi. Kutlamanın ana sponsoru olan RS Otomotiv Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı ise “İSAD gibi köklü bir derneğin yanında olmaktan ve desteklerimizi gösterebilme şansına eriştiğimiz için mutluluk duyuyoruz. Sigorta sektörünün en köklü STK’sına, 60 yıl boyunca gösterdikleri özveri ve emek adına teşekkürü bir borç biliriz.” açıklamasında bulundu.