Aksigorta’nın ‘Bambaşka Sigortacılık Akademisi’ne ödül

Aksigorta’nın, sigortacılık sektörü içerisinde yer alan tüm paydaşların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla kurduğu eğitim programı ‘Bambaşka Sigortacılık Akademisi’, Stevie Ödülleri’nin Satış ve Müşteri Hizmet kategorisinde ‘Yılın Eğitim Programı’ ödülüne layık görüldü.

Sigorta sektörünün en önemli oyuncularından biri olan Aksigorta, sektörün gelişimini desteklemek ve daha ileriye taşımak amacıyla 2019 yılında hayata geçirdiği ‘Bambaşka Sigortacılık Akademisi’ eğitim projesi ile Stevie Ödülleri’nin Satış ve Müşteri Hizmet kategorisinde ‘Yılın Eğitim Programı’ ödülünün sahibi oldu. Bu yılki yarışmada, 51 ülkeden, her ölçekten ve hemen hemen her sektörden 2.300’den fazla aday değerlendirildi. Kazananlar, sekiz uzman değerlendirme komitesinde dünya çapında 150’den fazla profesyonelin ortalama puanlarına göre belirlendi.

Sigortacılık sektörü içerisinde yer alan tüm paydaşların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Bilgi Üniversitesi iş birliği ile gerçekleştirilen Aksigorta’nın ödüllü projesi ile sağlık sigortaları, yangın, nakliyat, alacak ve siber gibi pek çok ürünün yanı sıra risk mühendisliği, vergi hukuku, dijital pazarlama, yeni dünyada satış teknikleri ve uzaktan satışta müşteri ilişkileri gibi oldukça geniş bir perspektifte 6 aylık bir eğitim programı gerçekleştirildi. Akademi kapsamında 9.000’e yakın katılımcıya 20 farklı eğitim verildi.