Sektörün tenis turnuvasının şampiyonu Frederick Schöneich – Viktor Hodara çifti

Millî Reasürans tarafından düzenlenen geleneksel “Uluslararası Sigortacılar Tenis Turnuvası”nın 34’üncüsü Miltaş – Suadiye Spor Tesisleri’nde gerçekleşti. Üç gün süren Turnuvaya 44 şirketten, 49’u yerli, 15’i yabancı piyasadan olmak üzere toplam 64 oyuncu katıldı.

200’e yakın yerli ve yabancı seyirci tarafından izlenen Turnuvanın yarı final ve final maçları sonrasında Frederick Schöneich (New Re) – Viktor Hodara (Demir Sağlık ve Hayat Sigorta) çifti birinci, Uğur Biroğlu (Nasco Türkiye) – Mahmut Bakır (Gulf Sigorta) çifti ikinci olurken, Murat Özgür (Sompo Sigorta) – Serhat Tunçel (Orange Brokerlik) çifti ile Gerry Raftapoulos (MedNet Int’l) – Aziz Üstünel (Daman Health) çifti ise yarı finalist oldular.

Üçüncü gün “Sürpriz Turnuva” olarak düzenlenen maçlarda ise; Erkan Başaran (Marsh Brokerlik) – Mehmet Başar (Oyak Sigorta) çifti birinci, Georges Modol (CCR) – Candoğan Orlu (SGR Brokerlik) çifti ise ikinci oldular.

Turnuvanın ilk günü olan Cuma akşamı Miltaş Suadiye Spor Tesisleri’nde kokteyl prolonge, Cumartesi akşamı ise Gallagher Re’nin ev sahipliğinde Moda Deniz Kulübü’nde bir akşam yemeği düzenlendi. Turnuva, Pazar günü düzenlenen ödül ve kapanış töreni ile sona erdi.