Quick Sigorta, Antalya’da acenteleri ile bir araya geldi

Quick Sigorta’nın üst yönetimi  Antalya Akra Otel’de Antalya Bölgesi’nden yaklaşık 100 acente ile bir araya geldi.  Toplantıda Maher Holding CEO’su Levent Uluçeçen, sigorta alanında yapacakları yatırımlardan ve sektör tarafından büyük ilgi gören Kefalet Sigortası ile ilgili bilgi verip acentelerin sorularını cevapladı.

Levent Uluçeçen, teminat mektubu yerine kullanılabilen Kefalet Sigortası’nın tüm acenteler için önemli bir ürün olduğunu belirterek, “Bu yeni ürün sizlerin çalışmalarına büyük katkıda bulunacak. Büyük bir ilgi var. Hergün yüzlerce başvuru alıyoruz. Bu konuda uzmanlaşmış bir ekibimiz var ve yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Taleplerinizi online olarak yapabilirsiniz. Yıllardır bankacıların sigortacılık alanında faaliyet göstermesine eleştiri getiriliyordu simdi ise bizler biraz o alana giriyoruz” dedi. Uluçeçen ardından Quick Sigorta’nın kuruluş süreci ve çalışma anlayışı konusunda bilgi verdi ve acentelerin sorularını cevapladı.

Sosyal medya da gerçek siz olun, rol yapmayın…

Quick Sigorta İletişim ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dr. İsmail Kızılbay ise acentelere dijital ortamda yapacakları pazarlama ve tanıtım çalışmaları konusunda bilgi verdi. Kızılbay, bu alanda yapılacak çalışmaların mutlaka acente bünyesinden yönetilmesi gerektiğini belirterek, ” Bir ajans ile anlaşıp her ay belli bir bütçe harcayarak burada yol almak mümkün değil. Sizler birer iletişim ustası olarak kendinizi bu ortama taşımanız lazım. Gerçek olun, yapay bir yaklaşım ile başarılı olmanız mümkün değil. Bu ortam rol yapacağınız bir sahne değil.”dedi.