AVSAD Yönetimi HDI Sigorta’yı ziyaret etti

Avrasya Sigorta Acenteleri Derneği (AVSAD) Başkanı Eyyup Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu’na yeni Genel Müdürlük binası için hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Toplantıda Ceyhan Hancıoğlu’na Genel Müdür Yardımcısı Tevfik Somer, İstanbul Anadolu Bölge Müdürü Handan Alpay ve İstanbul Avrupa Bölge Satış Müdürü Şaduman Tuna eşlik ettiler.

AVSAD Başkanı Eyyup Çelik, HDI Sigorta’nın yeni yönetim binasının çok daha teknolojik ve rahat çalışma ortamı sunduğunu gördüklerini belirtip hayırlı olmasını diledi. HDI Sigorta’nın son zamanlardaki sosyal medya reklamlarının çok başarılı ve vefa örneği gösterdiğini dile getiren Eyyup Çelik, “Alex belgeseli müthiş duysal bir örnektir” dedi. Çelik, ayrıca Türk sporuna verdikleri desteklerden dolayı tebriklerini ileterek, “Bilindiği üzere Ceyhan Hancıoğlu acente dostu yaklaşımını her fırsatta ve platform da belirten bir yönetici, bugün de aynı söylemleri duymak bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor’’ şeklinde konuştu.

AVSAD Başkanı Eyyup Çelik, Ceyhan Hancıoğlu’na bu ziyaretlerinde Yönetim Kurulu ve Üyeleri adına günün hatırası olarak ATATÜRK heykeli takdim etti.

Ceyhan Hancıoğlu ise nazik ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını AVSAD’ı ilgiyle izlediklerini, sektör için yaptıkları çalışmaları yakından gözlemlediklerini belirtip, birlikte projeler yapabileceklerini yeni Genel Müdürlük binasının da her zaman AVSAD’a açık olduğunu belirtti. Sigorta sektörünün nitelikli üretimde en büyük oyuncularının Acenteler olduğunun altını çizen Ceyhan Hancıoğlu, “İlerideki süreçte bu durum değişmeyecektir” diye konuştu.

Görüşmenin sonunda Ceyhan Hancıoğlu, AVSAD Yönetim Kuruluna başarılar dilerken, ziyaretin anısını hep beraber hatıra fotoğrafı çekildi.