Lloyd’s of London maliyetleri düşürmek istiyor

Lloyd’s of London, yüklenim sürecini hızlandırarak ve otomasyonu artırarak önümüzdeki iki yıl içinde işletme giderlerini 800 milyon £ (yaklaşık 1.41 milyar SG $) toplam maliyetlerinin yaklaşık% 3’ü kadar azaltacağını duyurdu.

Lloyd’s COO’su Jen Rigby yaptığı açıklamada, planlarının piyasa için gerçekten devrim niteliğinde bir değişim sunacağını ve Lloyd pazarının geleceğinin baştan sona dijital verilerle birlikte sağlanacağını söyledi.

Lloyd’s, ticari sigorta pazarının dijital bir ekosisteme doğru kaydırmaya yönelik Blueprint Two adlı dönüşüm planının bir sonraki aşamasını yayınladı.

İki yıllık projede, Eylül 2019’da başlatılan Blueprint One tarafından atılan temellere dayanıyor. Lloyd’s, ilk programın sigortalama sürecini düzene sokarak maliyetleri düşürmesine izin verdiğini duyurdu. Öte yandan salgın, pazarın hızlı bir dijital geçiş ihtiyacını öne çıkardı. Geleneksel olarak yüz yüze faaliyet gösteren Lloyd’s brokerleri ve sigortacıları, hükümetin dayattığı kilitlemeler nedeniyle hızla uzak bir modele geçmek zorunda kaldı.