İrlandalı insurtech Blink’ten Allianz Partners ile ortaklık

İrlandalı insurtech Blink, seyahat kesintisi sigortası platformunu İngiltere’de sunmak için Allianz Partners ile ortaklık kurdu.

Blink tarafından yapılan açıklamaya göre, bu, şirketin Birleşik Krallık’ta bu ölçekte ilk anlaşması. Ortaklıkla Allianz Assistance markası aracılığıyla Allianz Partners ve yakınlık poliçesi sahiplerine uçuş kesintisi teminatı sağlayacak ve Allianz Assistance desteğini Birleşik Krallık poliçe sahiplerine dünya çapında seyahat ettikleri her yerde genişletecek.

Firma, Blink Parametric platformu aracılığıyla, veriye dayalı bir seyahat kesintisi ürünü sunuyor. Bir yolcu uçuş bilgilerini kaydettikten sonra, Blink bu uçuşu gerçek zamanlı olarak izliyor. Kayıtlı uçuşta meydana gelen herhangi bir uçuş kesintisi, yolcunun otomatik olarak bilgilendirilmesiyle sonuçlanıyor ve gerçek zamanlı sorun çözümüne izin veriyor. Yolcuya, poliçe şartları dahilinde hemen hizmet seçenekleri sunuluyor ve Blink, aksamadan kaynaklanan stresi ve sonuçları ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor.