Cigna’ya “Speech Analytics Good Talk Projesi” ile Stevie’den ödül

Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik, “Speech Analytics Good Talk Projesi” ile 2021 Stevie Ödülleri’nde Bronz Stevie ödülüne layık görüldü. Cigna’nın Telesatış ekibinin yürüttüğü proje, “Sales Performance Management Solutions” dalında satış geliştirme alanında yaptığı içgörü odaklı analitik çalışmalarla ödül aldı.

200 yılı aşkın tecrübesiyle, 30 ülkede 180 milyondan fazla müşterisine hizmet veren uluslararası sigorta devi Cigna Global ile Türkiye’nin en büyük özel bankalarından QNB Finansbank’ın güçlü iş birliğinde faaliyetlerini sürdüren Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik, bu yıl 15.si düzenlenen Stevie Ödülleri’nde Satış Performans Yönetim Çözümleri (Sales Performance Management Solutions) kategorisinde Speech Analytics Good Talk Projesi ile Bronz Stevie ödülüne layık görüldü.  Böylelikle Cigna Türkiye Telesatış ekibi, satış geliştirme alanında yaptığı çalışmalarla almış olduğu global ödüllere bir yenisini daha eklemiş oldu.

Özellikle son 5 yılda hızla yaygınlaşan ve çağrı merkezi sektöründe daha çok kalite odaklı bir yaklaşımla kullanılmaya başlanan Speech analytics çözümleri, 2018 yılının başında Cigna’da devreye alınmış ve bu teknoloji sadece kalite odaklı olarak değil aynı zamanda yoğun olarak Satış Geliştirme faaliyetlerinde kullanılmıştır.

Good Talk Projesi ile 6 aydan kısa bir sürede verilen eğitimlerle farkındalık seviyesi geliştirip ekibin %18’ini oluşturan Good Talker Segmenti %30-35’e taşınarak hem toplam prim üretiminin artması sağlanmış hem de kaliteli satış kültürünün gelişmesine katkıda bulunulmuştur.